Rostwor Napisano 1 godzinę temu Napisano 1 godzinę temu (edytowany) Zastanawiam się w końcu nad kinem domowym w domu. Obecnie mam YAS-706 i 2x musiccast 20, które kupiłem by zrobić surround, ale okazało się, że mój soundbar tego nie obsługuje🤦♂️ zastanawiałem się nad RX-V4A, ale poczytałem i wszyscy piszą, że nie warto i lepiej niewiele dopłacić do RX-V6A. nie potrzebuję niczego więcej niż 5.1 i ma pewno w przeciągu najbliższych lat to się nie zmieni. Zestaw będę używał z Hisense U7N oraz XBOX X. Pokój z aneksem kuchennym jakieś 4x6. wpadła mi w ręce okazja (chyba) RX-V685 za 1200 i teraz pytanie do Was, bo nie do końca sie na tym znam. Yamaha nie przepuszcza 4k120, ale to chyba można rozwiązać podpinając Xbox dezposrednio do TV i chyba problem rozwiązany? Czy są jeszcze jakieś inne minusy w stosunku do nowszego modelu? Nie chodzi mi o możliwości późniejszego rozbudowywania, tylko odnośnie rozwiązań na tu i teraz. Czy jest sens inwestowania więcej w nowy model, czy 685 całkowicie powinien wystarczyć moim zapotrzebowaniom? myślę o Yamaha, ponieważ mam już 2x musiccast 20. bede wdzięczny za wasze opinie. Edytowano 1 godzinę temu przez Rostwor Odpisz, cytując
Top Hi-Fi & Video Design Napisano 33 minuty temu Napisano 33 minuty temu 1 godzinę temu, Rostwor napisał: Zastanawiam się w końcu nad kinem domowym w domu. Obecnie mam YAS-706 i 2x musiccast 20, które kupiłem by zrobić surround, ale okazało się, że mój soundbar tego nie obsługuje🤦♂️ zastanawiałem się nad RX-V4A, ale poczytałem i wszyscy piszą, że nie warto i lepiej niewiele dopłacić do RX-V6A. nie potrzebuję niczego więcej niż 5.1 i ma pewno w przeciągu najbliższych lat to się nie zmieni. Zestaw będę używał z Hisense U7N oraz XBOX X. Pokój z aneksem kuchennym jakieś 4x6. wpadła mi w ręce okazja (chyba) RX-V685 za 1200 i teraz pytanie do Was, bo nie do końca sie na tym znam. Yamaha nie przepuszcza 4k120, ale to chyba można rozwiązać podpinając Xbox dezposrednio do TV i chyba problem rozwiązany? Czy są jeszcze jakieś inne minusy w stosunku do nowszego modelu? Nie chodzi mi o możliwości późniejszego rozbudowywania, tylko odnośnie rozwiązań na tu i teraz. Czy jest sens inwestowania więcej w nowy model, czy 685 całkowicie powinien wystarczyć moim zapotrzebowaniom? myślę o Yamaha, ponieważ mam już 2x musiccast 20. bede wdzięczny za wasze opinie. Cześć, Obecny RXV6a w zasadzie brzmi podobnie do modelu RXV685. Technologicznie, troche się zestarzały ale faktycznie mogą jeszcze służyć w tych czasach. RXV6a kosztuje okolo 2300 zł, wiec za te 1000 zł wiecej dostajesz nową sztuke, bieżący model i przede wszystkim pewny... Z użytkami jest różnie a moduł HDMI do 685 to wartość tego urządzenia ( na wypadek awarii). Decyzję zostawiam Tobie Odpisz, cytując
Rostwor Napisano 17 minut temu Autor Napisano 17 minut temu 14 minut temu, Top Hi-Fi & Video Design napisał: Cześć, Obecny RXV6a w zasadzie brzmi podobnie do modelu RXV685. Technologicznie, troche się zestarzały ale faktycznie mogą jeszcze służyć w tych czasach. RXV6a kosztuje okolo 2300 zł, wiec za te 1000 zł wiecej dostajesz nową sztuke, bieżący model i przede wszystkim pewny... Z użytkami jest różnie a moduł HDMI do 685 to wartość tego urządzenia ( na wypadek awarii). Decyzję zostawiam Tobie Dzięki za odpowiedź. nie mieszkam w Polsce i tutaj za V6A musiałbym zapłacić ok 3500, więc różnica już jest spora, a używanego V6A nie widziałem. Odpisz, cytując
Recommended Posts