Bugmenot Napisano 17 maja 2009 Udostępnij Napisano 17 maja 2009 Szukam słuchawek nausznych do dosyć głośnego komputera, najlepiej z mikrofonem.Powinny być wygodne i dobrze izolować dźwięki otoczenia, sama jakość dźwięku nie musi być jakaś super - mam zintegrowaną kartę dźwiękową.Cena do 100zł. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RAIN PL Napisano 17 maja 2009 Udostępnij Napisano 17 maja 2009 Nie słyszałem jeszcze o dobrze grających słuchawkach z mikrofonem... tym bardziej za 100zł. Myślę, że powinieneś poszukać Creative HQ-1300, są tanie grają nieźle, tłumienie dobre. Powinny Ci odpowiadać Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bugmenot Napisano 17 maja 2009 Autor Udostępnij Napisano 17 maja 2009 Napisałem, że najlepiej - nie koniecznie muszą być z mokrofonem. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pacio94 Napisano 17 maja 2009 Udostępnij Napisano 17 maja 2009 Creative pewnie by cię nie zawiódł jeśli nie oczekujesz jakiś fajerwerków, ale myślę, że można wybrać coś lepszego. Standardowo w tej grupie cenowej trzeba polecić KOSSa PortaPro, tak naprawdę to chyba najlepszy wybór w tej cenie, ale moim zdaniem nie najwygodniejszy. Poza KOSSem obejrzyj sobie AKG K44 oraz Sennheisera HD202. Pierwsze dadzą ci lepszą przestrzeń (chociaż przy integrze i plikach MP3 to i tak będzie słabo wyczuwalne), a drugie mają najprawdopodobniej najmocniejszy bas w klasie, więc jeśli jesteś fanem mocnego łupania to lepiej wybrać Sennki i już nie kręcić EQ. AKG i Senn będą wygodniejsze, bo są konstrukcjami naokółusznymi, a nie jak KOSS nausznymi, co przy okazji sprzyja tłumieniu odgłosów zewnętrznych. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bugmenot Napisano 17 maja 2009 Autor Udostępnij Napisano 17 maja 2009 Dzięki, wybrałem Sennheiser HD202. Mam nadzieję, że się sprawdzą Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts