Zioło Napisano 18 maja 2009 Udostępnij Napisano 18 maja 2009 Witam!Myślę nad zmiana sprzętu audio, otóż mam teraz Genius 2000x + Sound Blaster Audigy 2 SB0240 i powiem szczerze, że jak dla mnie grają ok, ale chciałbym przesiąść się na coś lepszego ) Cena ? hmm nie mam pojęcia 700-800zł ? 800-1000zł maximumSłucham : - techno, house, czasami hardstyle - czasem pare nutek HH wleciOgólnie dość dużo basu, lubie czasem głośno posłuchać Nówki czy używane? Nie mam pojęcia, mi jest to obojętne jak będzie najlepiej? Pokój mam 4x4 Na innym forum doradzono mi Mission 701 oraz Nad 3020 i cenowo bardzo mi odpowiadają, co myślicie? z góry dzięki za odpowiedź Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
audionet Napisano 18 maja 2009 Udostępnij Napisano 18 maja 2009 Myślę ze z takiego zestawienia będziesz zadowolony. Bardzo dobrze grają też niedrogie wzmacniacze Onkyo. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zioło Napisano 19 maja 2009 Autor Udostępnij Napisano 19 maja 2009 Miał ktoś porównanie do takiego zestawienia ?Magnat Motion 880 kolumny i denon pma-520 wzmacniacz do tego co podałem? Co powinno lepiej zagrać? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts