mipow Napisano 25 maja 2009 Udostępnij Napisano 25 maja 2009 Witam,Czy ktoś miał już do czynienia z Diamondami 10? Są one dość nowe i nie ma na ich temat zbyt wielu opinii. Do tej pory byłem zdecydowany na KEFy ale w jednym ze sklepów zarekomendowano mi nowe Diamondy (niestety nie mieli ich na stanie).Pozdrawiam Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pacio94 Napisano 25 maja 2009 Udostępnij Napisano 25 maja 2009 Obie kolumny prezentują takie typowe angielskie granie. Z taką miłą średnicą i lekko wycofanym basem. KEF będzie taki bardzej subtelny (może to złe określenie, ale tak bym to nazwał). Wharfedale ma taką skłonność, że góra lubi czasem wyjść przed szereg i stać się natarczywa, a basu jest jak dla mnie bardzo, bardzo mało. Myślę, że pomimo zmian w serii 10 sam charakter brzmzienia się nie zmieni. Ja wybrałbym KEFa, jednak powinieneś zaczekać i sam posłuchać. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mipow Napisano 31 maja 2009 Autor Udostępnij Napisano 31 maja 2009 Dzięki za radę. Posłuchałem obu kolumn i zdecydowałem się na KEFy Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts