pawelzbrd Napisano 27 maja 2009 Udostępnij Napisano 27 maja 2009 mam pytanie bo mam wejście na głośniki z przodu komputera i z tyłu. z tyłu głośniki podłączam i grają a z przodu podłączam i nie grają i mam jedno pytanie czy to trzeba rozkręcić komputer i tam coś podłączyć czy to w ustawieniach trzeba zrobić by grały też jak z przodu podłącze i w jakie ustawienia mam wejść by to przestawić.Zależy mi na tym by chodziły z przodu i z tyłu bo z tyłu mam podłączone głośniki creative T6100 a na przód chcem podłączyć wieże Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawelzbrd Napisano 28 maja 2009 Autor Udostępnij Napisano 28 maja 2009 i mam jedno pytanie jak taki rozgałęźnik : http://www.allegro.pl/item643397512_adapte...per_jakosc.html kupie i podłącze aux do tego i jeden przewód od głośników creative to będą grały wszystkie głośniki creative i wieża ? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gatto Napisano 28 maja 2009 Udostępnij Napisano 28 maja 2009 W tym przypadku może działać albo gniazdo z tylnu, albo z przodu. Chyba że rozkręcisz komputer i pomajstrujesz może nawet z lutownicą. Ale tego nie polecam. Jeśli masz kartę dźwiękową stereo, to skorzystaj z rozgałęźnika żeby podłączyć i wieżę i głośniki creativ. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts