Skocz do zawartości

Recommended Posts

Napisano
mam mały dylemat,poniewaz ostatnio wyciagnąłem z piwnicy stary sprzęt i problem w tym ze nie jest on w pełni sprawny i nie wiem po prostu czy opłaca sie inwestowac w jego naprawe czy renowacje.dlatego mam prosbe,bo do kogo mogłbym sie zwrócić jesli nie do grona audiofilskiego,o to abyscie powiedzili mi czy jest to sprzęt wart odswierzenia:) a teraz o czym mowa.wiec tak: gramofon Unitra Fryderyk G-620,jako wzmacniacz Radmor 5102-T,kolumny Unitra TONSIL.
z góry dziekuje za opinie,bo nie wiem czy warto tracic pieniadze jesli ten sprzet nia ma za duzych mozliwosci:) pozdrawiam
Napisano
Pytanie, może nie tyle trudne co mało precyzyjne -> zależy co chcesz usłyszeć icon_wink.gif
Jeśli chcesz posłuchać czasem płyty to Radmor i Fryderyk to całkiem niezłe sprzęty (być może stare sentymenty przeze mnie przemawiają nieco icon_wink.gif ), o kolumnach coś więcej napisz bo nierozpoznawalne są po tym opisie.
Jeśli zależy Ci na jakości, scenie itp, to lepiej daj spokój starociom i kup coś lepszego.