mentol Napisano 1 czerwca 2009 Udostępnij Napisano 1 czerwca 2009 Witam ponieważ mam niewielkie doświadczenie w tej materii byłbym wdzięczny za Wasze opiniePlanuje zakup zestawu HARMAN KARDON:AVR 255 lub 355HARMAN KARDON DVD 49zestaw głośników HKTS 11BQBęde bardzo zobowiązeny za Wasze opinie sprzęt będzie "grał" w 38 metrowym salonie zależy mi na dobrej jakości stereo i niezłym kinie domowym pozdrawiam Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pacio94 Napisano 1 czerwca 2009 Udostępnij Napisano 1 czerwca 2009 Do takiego pomieszczenia potrzebujesz już duże kolumny, a te Harmanki na pewno do nich nie należą. Elektronika na pewno jest dobra, ale ja zastanowiłbym się nad ONKYO. Masz tutaj już odtwarzacz Blu-Ray i amplituner, który jest bodaj najbardziej wydajny prądowo w tej klasie, a w kinie duży zasialcz się przydaje.Co do kolumn to tak do kina JBL, albo Klipsch, ale jeśli szukasz jakiegoś "ciepłego" stereo to może Mission, albo KEF.Jednak przy tych opcjach, które podałem budżet się dość znacząco rozszerzył (zamiast 9000zł ,to jest ok 12000zł). Myślę, że spokojnie możesz kupić słabszą elektornikę, a do tego lepsze głośniki (ewentualnie dodać odtwarzacz CD, bo te niskie DVD są raczej dość słąbe do muzy) np. ONKYO + Klipsch moim zdaniem super zestawik Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts