geforce86 Napisano 19 czerwca 2009 Udostępnij Napisano 19 czerwca 2009 WITAM PONOWNIE MALE PYTANKO CZY ZESTAW KTORY WYBRALEM JEST WARTY WZIECIA , SPORO CZYTALEM O NIM , JESTEM NA 100 PROCENT PEWNY ZE CHCE TEN WLASNIE AMPLITUNER , ALE KOLUMNY NIE DAJA MI ZYC , WIEC PROSZE O WSZELKIE RADY ZANIM ZAMOWIE , BEDE NA NIM GRAL W 40 PROCENTACH RESZTA TO FILMY , ZNIKOME ILOSCI MUZYKI , POKOJ 23 M KW .DZIEKI WIELKIE CHLOPAKI JESTESCIE WIELCY POZDRO DLA WSZYSTKICH Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pacio94 Napisano 19 czerwca 2009 Udostępnij Napisano 19 czerwca 2009 Moim zdaniem jeśli przeważają u ciebie gry, ale fimy goszczą też dość często to JBL jest strzałem w dziesiątkę. W końcu to specjalista od profesjonalnych nagłośnień, czyli min. kin, co daje ci pewność, że nie zawiedziesz się na nich. Sam używam i dla mnie super, szczególnie właśnie w KD, bo do stereo to pewnie moznaby coś lepszego, ale skoro muza jest na dalszym planie to na pewno warto !!! Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts