Skocz do zawartości

Recommended Posts

Napisano
Witam. Mam już wiekową wieżę Panasonica podaną w nazwie tematu [SA-AK15] i chciałbym słuchac na niej płytki w formacie mp3. I tu moje pytanie czy możliwe jest przerobienie tej wieży tak, żeby odtwarzała mp3?
Pozdrawiam Paweł
Napisano
Ja nie wiem, nie jestem elektronikiem, tu chodzi o samo oprogramowanie i dekodowanie. Trzeba by dodać jakąś płytkę i napisać nowy program obsługujący to wszytko, wątpię, żeby ktokolwiek ci to zrobił. Tak jak pisałem nikt racjonalnie myślący nie robi takich rzeczy, bo to pochłania sporo kasy i jeszcze więcej czasu.
Napisano
Raczej, że podobnie.

A nie masz tam po prostu AUXa, pod którego mozesz podpiąć odtwarzacz MP3??? Nawet jeśli nie to o ile dobrze kojarzę to jest dość prosta przeróbka wyprowadzenie dodatkowego wejścia, ale lepiej jakbyś pytał np. na "elektroda.pl", bo tam się bardziej znają na tematach DIY.
Napisano
AUX to jest raczej wejście, więc nie wiem po co chciałeś pod nie podpinać głośniki komputerowe icon_smile.gif Pod AUXa możesz podpiąć kompa, co pewnie zakończy w 200% twoje rozmyślania.
Jeśli to rozwiązuje twój problem to cieszę się, że pomogłem.