MrDuck Napisano 2 lipca 2009 Napisano 2 lipca 2009 Witam!Ostatnio miewam problemy z moim kinem domowym Onkyo tx-ds595. Czy mógłby ktoś polecić jakiś dobry serwis zajmujący się takim sprzętem we Wrocławiu? Odpisz, cytując
muzyczny_gość Napisano 2 lipca 2009 Napisano 2 lipca 2009 Masz go od nowości? jeżeli dobrze pamiętam to Horn jest dystryb. ale głowy nie dam. Odpisz, cytując
pacio94 Napisano 2 lipca 2009 Napisano 2 lipca 2009 muzycznyNiestety pomyłka HORN Distribution rozpowszechnia u nas tylko elektornikę KD Denona. Zaś dystrybutorem ONKYO na Polskę jest E.I.C. (Electronic International Commerce). Informacje o serwisie dystrybutora MrDuck masz pod linkiem. Co prawda to Warszawa, ale możesz najpierw tam zadzwonić, a jeśli to nie rozwiąże twoich problemów to oddaj sprzęt tam gdzie go kupowałeś (sklep pewnie przetransportuje go to Wa-wy ). Odpisz, cytując
MrDuck Napisano 2 lipca 2009 Autor Napisano 2 lipca 2009 A żaden serwis RTV się nie podejmie naprawy tego? Odpisz, cytując
pacio94 Napisano 2 lipca 2009 Napisano 2 lipca 2009 Pewnie sie podejmi, ale nie rozumiem dlaczego chcesz iść do serwisu od wszytskiego, skoro masz możliwość oddania sprzętu tym, którzy się w nim specjalizują??? Odpisz, cytując
muzyczny_gość Napisano 2 lipca 2009 Napisano 2 lipca 2009 Chyba,ze sprzęt z nielegalnego żródła.. ? Odpisz, cytując
MrDuck Napisano 2 lipca 2009 Autor Napisano 2 lipca 2009 Nie chce mi się wysyłać tego do Warszawy, ale tak chyba będzie najlepiej. Odpisz, cytując
pacio94 Napisano 3 lipca 2009 Napisano 3 lipca 2009 Napisałem, żebyś nie wysyłał nic, po prostu najpierw zadzwoń do Wa-way może wyjaśnią ci coś co zakończy twoje problemy (tak wogóle to co jest nie tak, może my możemy pomóc???), jeśli nie to zasień sprzęt tam gdzie go kupiłeś i tyle (no chyba, że przypuszczenia muzycznego są słuszne, ale nie chcę w to wierzyć). Odpisz, cytując
Recommended Posts