djbig Napisano 4 lipca 2009 Udostępnij Napisano 4 lipca 2009 Mam problem z kartą muzyczną- Sb live 5.1. Sterowniki z płyty są uszkodzone i nie instalują sie do końca. mam system głośników creative 5.1 Sterowniki z neta działają tylko w systemie 2.1. Co mam zrobić aby wszystko chodziło w 5.1 i współgrało?? moje aktualne sterowniki emu 10kx a800 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pacio94 Napisano 5 lipca 2009 Udostępnij Napisano 5 lipca 2009 Wejdź najzwyczajniej w świecie na pomoc techniczną CREATIVEa i tam poszukaj w tematach rozwiązania. Przy okazji ściągni sterowniki, najlepiej za pomocą tego narzędzia "Automatyczna Aktualizacja Oprogramowania", bo te sterowniki, które wyświetla przeglądarka są trudne do rozróżnienia Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
djbig Napisano 5 lipca 2009 Autor Udostępnij Napisano 5 lipca 2009 nie działa na stronie pisze że mam już zainstalowaną najnowszą aktualizacje i dalej nie działa w 5.1 http://img8.imageshack.us/i/beztytuuwzj.jpg/ - co mam zrobić?? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pacio94 Napisano 5 lipca 2009 Udostępnij Napisano 5 lipca 2009 No dobra jeśli tak to by znaczyło, że software jest dobry.W takim razie od strony hardwareu musi pochodzić problem. Zatem kilka pytań:-jaki masz zestaw głośników?-jak masz go podłączony (kable komp-głośniki) mile widziane fotki ?-na jakim materiale testujesz głośniki (muzyka/gry/filmy)? i najlepiej rzuć jakieś tytuły (a przy muzyce i filmach również format) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
djbig Napisano 5 lipca 2009 Autor Udostępnij Napisano 5 lipca 2009 znalazłem sterowniki kx project audio driver - Działa ! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts