janusz323 Napisano 8 lipca 2009 Udostępnij Napisano 8 lipca 2009 Witam. Mam 200zł do przeznaczenia na kartę dźwiękową ale nie wiem jaką wybrać. Ma ona służyć tylko do słuchania muzyki. Na razie zainteresowałem się Creative audigy zs 2. Proszę o pomoc Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pacio94 Napisano 8 lipca 2009 Udostępnij Napisano 8 lipca 2009 Jeśli interesuje cię tylko muzyka na jak najlepszym poziomie to zastanów sie na Audiotrakiem HD2, cenowo nie mieści się w twoim budżecie, ale to już taki mały wstęp do studyjnej jakości, a nie typowo konsumencki produkt ze znanym logo.Jeśli nie ma szans na zakup Audiotraka to CREATIVE nie będzie zły i nie ma za bardzo wyboru. Oczywiście jest jeszcze ASUS, ale on chyba też jest droższy nawet w najniższym modelu. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts