kozmo Napisano 13 lipca 2007 Udostępnij Napisano 13 lipca 2007 Witam zrobilem sobie kable sygnalowe z końcówkami rca nakamichi duże biale na allegro widzialem takie z kodem wt 0889 , aczkolwiek nie wiem czy tak się nazywają, kabel jakiego użylem to thomson khc012 (jest to seria do zastosowań video) no i dodalem oplot z liny:-) zeby wyglądalo to profesjonalnie. Mam pytanie czy kable należy przylutować do wtyków gdyż ja je tylko dokręcilem na śrubki. Mam również drugie pytanie, czy ktoś może mial coś do czynienia z kabelkami thomsona bo nie wiem czy mam pozostać przy tym co jest czy może zamienic na jakiś inny kabel sygnalowy w granicach cenowych do 200 zloty za metr? Dziękuję za odpowiedź i pozdrawiam kozmo. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cz58y Napisano 30 lipca 2007 Udostępnij Napisano 30 lipca 2007 Cytat czy kable należy przylutować do wtyków gdyż ja je tylko dokręcilem na śrubki Wszelkie możliwe połączenia lutuję cyną z domieszką srebra. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
npl Napisano 1 sierpnia 2007 Udostępnij Napisano 1 sierpnia 2007 Pewniej trzyma. Natomiast trudniej później cokolwiek zmienić. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts