Spankit Napisano 2 marca 2008 Udostępnij Napisano 2 marca 2008 Ja polecam Rap rap rap duzo rapu Polski i zagraniczny ostatnio slucham francuskiego.Demon OneKeny arkana SalifMedineAlibi montanaX- kaliburPolecam. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
audionet Napisano 2 marca 2008 Udostępnij Napisano 2 marca 2008 Tak jak koledzy gdy nie wiem co słuchać po prostu sięgam na półkę i biorę pierwszą płytę która wpadnie mi w ręce. Potem włączam usadawiam się wygodnie i.....stwierdzam że ja nie mogę tego słuchać.Więc powtarzam całą operację aż do skutku. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marina Napisano 10 grudnia 2009 Udostępnij Napisano 10 grudnia 2009 Dzisiaj w tzw. międzyczasie - myśląc czego by tu posłuchać właśnie - najzwyczajniej "weszła" na mnie płytaPawła Kaczmarczyka Audiofeeling Band "Complexity In Simplicity".I ten krążek kazał się mieć i już. Ale co w środku to już przeszło moje najśmielsze oczekiwania. Właściwie na pełen odsłuch dopiero czeka (i jeszcze poczeka trochę ), ale warto Trudno mi opisać wstępne wrażenia. Genialne - jak grają unisono szczególnie...ale nie tylko, nie tylko... Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Redakcja AUDIO Napisano 11 grudnia 2009 Udostępnij Napisano 11 grudnia 2009 A ja, gdy nie wiem, czego posłuchać (a to się zdarza najczęściej w domu), włączam radio...a że ostatnio ciągle słucham radia...niemieckiego na przykład ...potrzeba mi nowych muzycznych inspiracji chyba... Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts