mariooko Napisano 14 lipca 2009 Udostępnij Napisano 14 lipca 2009 Szukam dobrego dvd na ktorym moglbym posluchac muzyki . Nie bedzie mnie stac na kupno dwoch osobnych klockow , dlatego szukam jednego dobrego. Proporcje beda mniej wiecej takie 60-70% muzyka , reszta to filmy. Przeszukalem to forum i nie znalazlem konkretnych propozycji ,oprocz jednej : PIONEER DV-LX50. W sklepie znalazlem jeszcze HARMAN KARDON DVD39 . A moze macie inne propozycje?I jeszcze jedno. Czym podlaczyc dvd do wzmaczniacza , by uzyskac jak najlepsza jakosc dzwieku , bo wyczytalem ze HDMI nie jest najlepsze jesli chodzi o audio? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
muzyczny_gość Napisano 14 lipca 2009 Udostępnij Napisano 14 lipca 2009 Ile masz kasy na takie przedsięwzięcie ? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mariooko Napisano 14 lipca 2009 Autor Udostępnij Napisano 14 lipca 2009 Myslalem o ok 800 zl , ale jesli bedzie warto poczekac i dozbierac kase , to moze byc cos drozszego Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
muzyczny_gość Napisano 14 lipca 2009 Udostępnij Napisano 14 lipca 2009 nie ma siły, najlepij kwote na pół50 % Cd player , 50% DVDLub większą kwote na to z czego korzystasz częściej Np: więcej muzyki to wiadomo lepszy CD wiecej filmow to lepsze DVD .. uwierz mi warto.. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mariooko Napisano 14 lipca 2009 Autor Udostępnij Napisano 14 lipca 2009 Skoro tak , to czy jestes w stanie polecic jakis dobry cd player? Generalnie mam dvd w tej chwili (Pioneer dv-370) , ale krotko mowiac dzwiek mnie nie satysfakjonuje. Od biedy filmy mozna na nim poogladac. Bardziej mi zalezy na audio. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
muzyczny_gość Napisano 14 lipca 2009 Udostępnij Napisano 14 lipca 2009 mało komu dzwięk w stereo pasuje z dvd... tylko w drogich konstrukcjach jest znośnie i bardzo dobrze..Ale teraz pomyśl czy chcesz 800zł na cd player czy.. jak ? uzywany..nowy?? z uzywek coś z allegro mozna wygrzebać.. ale zawsze to ryzyko ze jakis domorosły elektronik ..hmm chciał za wszelka cene poprawić dzwięk..i mu nie poszło... różnie to bywa..chyba ,ze masz kogoś hmm znajomego lub od znajomoge... Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mariooko Napisano 14 lipca 2009 Autor Udostępnij Napisano 14 lipca 2009 Cala kwote w takim ukladzie przeznacze na cd. Sprzet chce miec nie uzywany , bo jestem zdania ze jak cos kupuje na lata , to ma byc nowe. Nie lubie kupowac kota w worku. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
muzyczny_gość Napisano 14 lipca 2009 Udostępnij Napisano 14 lipca 2009 Bardzo podzielam Twoje zdanie, a teraz zapraszam do działu test na naszym portalu posegregował od ceny najniższej .. KLIK TUU ... Za pewne pomoże , kupujesz jakies czasopisma.. np Audio.. często gęsto są wyczerpujące testy Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mariooko Napisano 14 lipca 2009 Autor Udostępnij Napisano 14 lipca 2009 czy jestes w stanie mnie nakierowac , czym sie sugerowac przy wyborze. Jestem poczatkujacy , wiec chyba wiesz jak jest . Poza tym znam tylko firmy ogolnie znane , natomiast nazwy takie jak XIndak , NAD , Creek itp nic mi nie mowia. Nie ktore znich brzmia jak tanie podrobki z Chin typu Panasonics , choc zdaje se sprawe ze tak nie jest. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
muzyczny_gość Napisano 14 lipca 2009 Udostępnij Napisano 14 lipca 2009 Xidank jest chiński ale ma wyjątkowo udane konstrukcje Uwierz mi cała reszta bardzo godna uwagi ! Przejżyj troche forum to Ci się umysł rozjaśniW dziale stereo często są poszukiwane cd playery i są częsciowo porady...Mało kiedy piszę : kup taki lub taki no ew. ten...Kwestia gustu brzmienia oraz reszty sprzętu Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mariooko Napisano 14 lipca 2009 Autor Udostępnij Napisano 14 lipca 2009 Ok , biore sie za przeglanie forum i testow. Jesli cos mi wpadnie w oko , poprosze o Cie (Was) opinie Wielkie dzieki za pomoc Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
muzyczny_gość Napisano 14 lipca 2009 Udostępnij Napisano 14 lipca 2009 Cytat poprosze o Cie (Was) opinie forum do usług PS. faktycznie wybór sprzętu jest potężny ciężko wskazać złoty środek, często ktoś wpada zadaje lakoniczne pytanie i chce aby mu wskazac na allegro i powiedzieć - tak ten kuptak się nie da, wydając kase tzreba to robić z rozsądkiem a nie "na szybko" na już na wczoraj...Jeżeli wchodisz pierwszy raz w ten temat... to daj sobie miesiąc czasu na spokojne przejzenie forum ew testy prasowe, bardzo warto. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mariooko Napisano 14 lipca 2009 Autor Udostępnij Napisano 14 lipca 2009 jeszca raz wielkie za poswiecony mi czas. Siedze wlasnie w dziale STEREO i juz znalazlem pare ciekawych tematow. Dowiedzialem sie np ze w HK moga wystapic problemy z plytami cd-rw i troszke mnie to zniechecilo do tej marki. Ale zrobie tak jak radzisz , nie bede sie spieszyl. Narazie mam na czym grac , choc nie jest to ideal. Napewno trafie w koncu na cos godnego uwagi Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fono Master Napisano 14 lipca 2009 Udostępnij Napisano 14 lipca 2009 Tego kiedyś miałem i mogę go polecić , odtwarzanie CD na całkiem przyzwoitym poziomie.http://www.allegro.pl/item683732187_odtwar...sprzedawcy.html Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts