KoranX Napisano 18 lipca 2009 Udostępnij Napisano 18 lipca 2009 Mam starszy wzmacniacz wszystko jest sprawne oprócz jednej rzeczy w wyjściach na głośniki działa tylko jedno wyjście są wyjścia : SPEAKER A Lewa i Prawa -nie działają i SPEAKER B Lewa i Prawa - Z której działa tylko wejście lewe .Wie ktoś jak to naprawić lub chociaż co się zepsuło ?? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KoranX Napisano 18 lipca 2009 Autor Udostępnij Napisano 18 lipca 2009 pomocy Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KoranX Napisano 18 lipca 2009 Autor Udostępnij Napisano 18 lipca 2009 help my Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fono Master Napisano 18 lipca 2009 Udostępnij Napisano 18 lipca 2009 Dlaczego nie podłączysz do Speaker A ,po co Ci przy stereo druga para głosników ? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KoranX Napisano 18 lipca 2009 Autor Udostępnij Napisano 18 lipca 2009 Bo nie działa . Działa tylko jedno wejście B Lewe Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KoranX Napisano 20 lipca 2009 Autor Udostępnij Napisano 20 lipca 2009 dobra juz sam rozwiązałem problem był uszkodzony przełącznik zrobiłem obejścia i własne włączniki , gra i buczy Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mixotic Napisano 26 lipca 2009 Udostępnij Napisano 26 lipca 2009 po co robisz bałagan na forum gościu .najpierw sprubuj pomyślec a potem ewentualnie panikuj ... :/ Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts