Devils Napisano 21 lipca 2009 Udostępnij Napisano 21 lipca 2009 Witam, Polećcie mi w miarę dobre, mocne stereo w cenie ok ~1200zł (kolumny + wzmacniacz) A i piszę od razu, że nie jestem żadnych `audiofilem` i nie wymagam nie wiadomo czego wystarczy mi średniej jakości sprzęt i jak najlepszy w tej cenie.Z góry dziękuję, Pozdrawiam Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
osiken Napisano 22 lipca 2009 Udostępnij Napisano 22 lipca 2009 No to ja Ci polecę mocne stereo za ok. 1,2k zł Przeczytaj bratnie wątki, napisz czego słuchasz, jaki jest metraż pokoju w którym to ma grać...Nie określiłeś się też czy ma to być nowy sprzęt, czy używany. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kibic1 Napisano 22 lipca 2009 Udostępnij Napisano 22 lipca 2009 Ja bym wybierał ze sprzętu używanego .Za tę kasę można tylko trafić mini wieżę. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts