szenszyl Napisano 27 lipca 2009 Udostępnij Napisano 27 lipca 2009 Witam!Mam pytanie czy bd mi dobrze działały Altusy 300 do tego wzmaka? prosze o odpowiedz! Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DEVIL Napisano 28 lipca 2009 Udostępnij Napisano 28 lipca 2009 Tak to jeden z lepszych wzmaków Technicsa. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kibic1 Napisano 5 sierpnia 2009 Udostępnij Napisano 5 sierpnia 2009 Nie ma problemu aby ten wzmacniacz zasilał Altusy. zresztą jak i każde inne kolumny.W przyszłości raziłbym pomyśleć nad innymi kolumnami. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szenszyl Napisano 8 sierpnia 2009 Autor Udostępnij Napisano 8 sierpnia 2009 OK dzięki Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szenszyl Napisano 9 sierpnia 2009 Autor Udostępnij Napisano 9 sierpnia 2009 Cytat Nie ma problemu aby ten wzmacniacz zasilał Altusy. zresztą jak i każde inne kolumny.W przyszłości raziłbym pomyśleć nad innymi kolumnami. Lepszymi??? ;> Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adamc Napisano 9 sierpnia 2009 Udostępnij Napisano 9 sierpnia 2009 No, na gorsze to chyba nie chciał byś zmieniać Altusy nie są szczytowym osiągnięciem myśli technicznej w dziedzinie akustyki, więc i o lepsze kolumienki nie tak trudno. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szenszyl Napisano 9 sierpnia 2009 Autor Udostępnij Napisano 9 sierpnia 2009 ok, a mam jeszcze jedno pytanko czy tym wzmakiem bym pociągną TONSIL ZEUS 450 ? Podobno są grube ;p ale nie wiem czy ten wzmak by sobie radził z nimi i czy był by to piękny dźwięk bo zastanawiam się nad kupnem Zeusów 450 lub altusów 300. Proszę doradźcie mi co mam kupić Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts