Jatylkonachwile Napisano 4 sierpnia 2009 Udostępnij Napisano 4 sierpnia 2009 Witam,Od razu mówie, że nie wiem czy w dobrym miejscu zamieszczam post, to więc jeżeli nie to proszę o przesunięcie tego wątku do odpowiedniej sekcji forum.Przy bass teście zauważyłem, że moja prawa kolumna New Mildton 150 wydaje dziwne dzwięki, takie jakby pierdzenie. Przyłożyłem rękę do tylniej części obudowy, i poczułem, że przy złączeniu tylniej ścianki z boczną ulatnia sie powietrze. Co mam zrobić? Wziąć silikon i uszczelnić tak jak np.umywalki etc?Problem jest poważny ponieważ szczelność kolumny jest jedną z najważniejszych w niej rzeczy. Proszę o szybką pomoc!!Pozdrowienia. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kibic1 Napisano 5 sierpnia 2009 Udostępnij Napisano 5 sierpnia 2009 Najlepiej uszczelnić jakąś twardą substancją.Czyli po prostu.... Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adamc Napisano 5 sierpnia 2009 Udostępnij Napisano 5 sierpnia 2009 Nie jestem tu specjalistą specjalnym ale uszczelniłbym klejem do drewna, zalewając całą długość łączenia od środka.Powodzenia. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kibic1 Napisano 6 sierpnia 2009 Udostępnij Napisano 6 sierpnia 2009 Do drzewa polecam Vicol albo szpachlę . Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts