Jatylkonachwile Napisano 4 sierpnia 2009 Napisano 4 sierpnia 2009 Witam,Od razu mówie, że nie wiem czy w dobrym miejscu zamieszczam post, to więc jeżeli nie to proszę o przesunięcie tego wątku do odpowiedniej sekcji forum.Przy bass teście zauważyłem, że moja prawa kolumna New Mildton 150 wydaje dziwne dzwięki, takie jakby pierdzenie. Przyłożyłem rękę do tylniej części obudowy, i poczułem, że przy złączeniu tylniej ścianki z boczną ulatnia sie powietrze. Co mam zrobić? Wziąć silikon i uszczelnić tak jak np.umywalki etc?Problem jest poważny ponieważ szczelność kolumny jest jedną z najważniejszych w niej rzeczy. Proszę o szybką pomoc!!Pozdrowienia. Odpisz, cytując
Kibic1 Napisano 5 sierpnia 2009 Napisano 5 sierpnia 2009 Najlepiej uszczelnić jakąś twardą substancją.Czyli po prostu.... Odpisz, cytując
Adamc Napisano 5 sierpnia 2009 Napisano 5 sierpnia 2009 Nie jestem tu specjalistą specjalnym ale uszczelniłbym klejem do drewna, zalewając całą długość łączenia od środka.Powodzenia. Odpisz, cytując
Kibic1 Napisano 6 sierpnia 2009 Napisano 6 sierpnia 2009 Do drzewa polecam Vicol albo szpachlę . Odpisz, cytując
Recommended Posts