norek Napisano 23 lipca 2007 Udostępnij Napisano 23 lipca 2007 Chce kupic sobie tv LC2RR 32 cale, co myslicie o tym telewiorze? Dodam ze wlasnie sporo ogladam filmow przez kino domowe! Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wolf Napisano 23 lipca 2007 Udostępnij Napisano 23 lipca 2007 Cytat Chce kupic sobie tv LC2RR 32 cale, co myslicie o tym telewiorze? Dodam ze wlasnie sporo ogladam filmow przez kino domowe! Hmm osobiście jestem zwolennikiem teorii że tani projektor sprawdza się w KD lepiej niż drogi telewizor. Zastanawiałeś się nad tym? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
npl Napisano 23 lipca 2007 Udostępnij Napisano 23 lipca 2007 Do kina faktycznie lepszy projektor. A telewizory LG podobno są coraz lepsze, przynajmniej wyglądają coraz lepiej. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bass Napisano 24 lipca 2007 Udostępnij Napisano 24 lipca 2007 Ten model LG jest bardzo dobry, choć obejrzałbym też konkurencję np. Sony - to już zależy co Ci leży. Co do projektora to nie wiem jakie są założenia, ale jeśli pokój jest niezbyt duży, jasny i przede wszystkim pełni rolę salonu, gdzie nie tylko ogląda się filmy ale toczy normalne życie to telewizor jest trafionym pomysłem. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marly Napisano 24 lipca 2007 Udostępnij Napisano 24 lipca 2007 wiesz co ten tv jest na prawde dobryspoko dzwiek i bardzo wysoka jakos obrazuma HD Ready i Time machine co jest jego duzym plusem bo ten dysk an prawde sie przydajeno i jak ktos juzpisal fajnie wyglada ma taki nowoczesny design Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts