Amaranthu Napisano 15 sierpnia 2009 Udostępnij Napisano 15 sierpnia 2009 Jak w temacie. Prosiłbym także o uzasadnienie dlaczego taki, a nie inny wybór. Z góry dziękuję .PS.Będzie to grało z Creative SB X-Fi Notebook Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pacio94 Napisano 15 sierpnia 2009 Udostępnij Napisano 15 sierpnia 2009 Bezapelacyjnie Microlab, głównie dlatego, że ma drewnianą obudowę i większy przetwornik średnio-niskotonowy. Taki zestaw 2.0 jak Microlab to już niezła przygrywka do prawdziwego hi-fi, a CREATIVEowi niestety daleko do tego pułapu. Oczywiście jesli np. interesują cię walory typowo transportowe to CREATIVE jest godny rozpatrzenia, bo z plastików gra chyba najlepiej, ale jesli to ma być stacjonarne zastosowanie to tylko Microlab. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Amaranthu Napisano 15 sierpnia 2009 Autor Udostępnij Napisano 15 sierpnia 2009 Cytat Bezapelacyjnie Microlab, głównie dlatego, że ma drewnianą obudowę i większy przetwornik średnio-niskotonowy. Taki zestaw 2.0 jak Microlab to już niezła przygrywka do prawdziwego hi-fi, a CREATIVEowi niestety daleko do tego pułapu. Oczywiście jesli np. interesują cię walory typowo transportowe to CREATIVE jest godny rozpatrzenia, bo z plastików gra chyba najlepiej, ale jesli to ma być stacjonarne zastosowanie to tylko Microlab. Tak właśnie myślałem. Dla mnie głośnik [nawet komputerowy] musi mieć swoją wielkość. No i jestem przeciwnikiem plastiku :s.Dzięki za odpowiedź Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
asseqpl Napisano 18 sierpnia 2009 Udostępnij Napisano 18 sierpnia 2009 a nie zastanawiales sie nad swan & sven royal 2 ?? badz royal 1 ?? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ShowBoy Napisano 23 sierpnia 2009 Udostępnij Napisano 23 sierpnia 2009 Microlab SOLO 7C zbiera od pewnego czasu dobre opinie. Jeśli to mają być głośniki domowe to śmiało je bierz. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts