budyn621 Napisano 17 sierpnia 2009 Udostępnij Napisano 17 sierpnia 2009 Witam. Chciałbym aby ktoś doradził mi w doborze wzmacniacza 5.1 do kolumn Magnat all ribbon 8P. Aktualnie posiadam wzmacniacz pioneer vsx-417 i szczerze mówiąc nie daje sobie rady.. Wymienione kolumny miałem podłaczone pod wzmacniacz stereo pioneer a-447 i grały rewelacyjnie tylko że mi zalezy na dzwieku 5.1.Ps. Szukam wzmaka do 600zł..Z góry dziekuje.. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ryba82 Napisano 17 sierpnia 2009 Udostępnij Napisano 17 sierpnia 2009 Myślę ze za 600 zł nie kupisz wzmaka 5.1 który zagrałby z twoimi kolumnami tak jak wzmak stereo pioneer a-447. Mowa tu tylko o używanych bo o nowych nie ma co nawet myśleć. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
budyn621 Napisano 17 sierpnia 2009 Autor Udostępnij Napisano 17 sierpnia 2009 Mi właśnie chodzi o używany...A może mi napiszesz jaki wzmacniacz byś polecił tylko żeby cena była wzgledna..no i już wtedy nie mówmy o kwocie 600zł ale w okolicach 1000zł Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pablo1964 Napisano 17 sierpnia 2009 Udostępnij Napisano 17 sierpnia 2009 Jeżeli oczekujesz zbliżonego brzmienia do wzmacniacza stereo, powinieneś rozejrzeć się za amplitunerem, który jako nowy był około trzykrotnie droższy od Twojego wzmacniacza. Pisałem o tym tutaj. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
budyn621 Napisano 17 sierpnia 2009 Autor Udostępnij Napisano 17 sierpnia 2009 Czyli w moim przypadku najlepszym rozwiązaniem będzie zakup wzmacniacza stereo i zrobienie dzielnika napięcia przez ktorego podłącze wzmacniacz stereo pod amplituner.Z góry dziękuję za zainteresowanie moim tematem. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts