parcisze Napisano 19 sierpnia 2009 Udostępnij Napisano 19 sierpnia 2009 Witam,w związku z tym, że jestem zielony w tematach audio zwracam się do Was z prośbą o pomocy przy wybiorze mini wieży.Założenia: niewielki sprzęt grający do niewielkiego pomieszczenia (sypialnia) dla osoby bez zacięcia audiofilskiego, jednak lubiącego posłuchać muzyki (głównie cięższe brzmienia). Sprzęt maksymalnie 800 PLN (mile mniej), CD, czytanie MP3, port USB, radio, sleep, budzik (mniej konieczny), przyzwoity wygląd (coby kobieta nie marudziła, że skaradztwo stoi na szafce).Po przeglądnięciu paru artykułów oraz rankingów najbardziej przypadły mi do gustu:LG LF-U850DSONY CMT-HX30Niestety nie potrafię rozstzrygnąc, które jest lepsze i na co się zdecydować. W związku z tym zwracam się do Was o pomoc. Jeśli macie też pomysły na inny sprzęt spełniający te wymagania to śmiało.Dzięki za pomoc. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pacio94 Napisano 19 sierpnia 2009 Udostępnij Napisano 19 sierpnia 2009 Ogólnie rzecz biorąc najelpszą wieżą za 800zł obecnie jest najprawdopodobniej ONKYO CS-325. Jednak ono nie ma portu USB co jak rozumiem wyklucza ją z grona twoich faworytów (za to możesz podpiąć stację do iPoda i MP3 przez gniazdo jack). Jeśli ten port nie jest nieodzowny to warto na pewno rozważyć tę opcję.Jeśli jednak się upierasz przy USB to nie przychodzi mi na myśl nic wybijającego się ponad konkurencję. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts