loniexz Napisano 21 sierpnia 2009 Udostępnij Napisano 21 sierpnia 2009 WitamPosiadam wieżyczkę Philips MZ-9 która posiada wyjście na subwoofer i tak się zastanawiam co bym mógł do niej podłączyć? Mile widziane propozycje z allegro.psw instrukcji znalazłem coś takiego:Subwoofer Out ..............1,5 V +_ 2dB, > 22000 ohm Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pacio94 Napisano 21 sierpnia 2009 Udostępnij Napisano 21 sierpnia 2009 Standardowo proponuję SONY SA-W2500, ale napisz jeszcze jakie masz pomieszczenie i oczywiście budżet.Tak na marginesie to jesteś pewny, że chcesz do tego kupować suba??? Może lepiej byłoby pomyśleć o lepszym sprzęcie, bo ten Philips nawet jako mikro wieża nie wypada najlepiej. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
loniexz Napisano 21 sierpnia 2009 Autor Udostępnij Napisano 21 sierpnia 2009 Cytat Standardowo proponuję SONY SA-W2500, ale napisz jeszcze jakie masz pomieszczenie i oczywiście budżet.Tak na marginesie to jesteś pewny, że chcesz do tego kupować suba??? Może lepiej byłoby pomyśleć o lepszym sprzęcie, bo ten Philips nawet jako mikro wieża nie wypada najlepiej. W sumie wieżyczkę dostałem za free a że zobaczyłem że jest wyjście na suba to zapytałem z ciekawości. Ten sony odpada ze względu na cenę. Czemu uważasz że ten philips słabo wypada? Moim zdaniem gra nawet ładnie. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pacio94 Napisano 21 sierpnia 2009 Udostępnij Napisano 21 sierpnia 2009 Jeśli ten SONY jest za drogi to zostają ci tylko użwyki, ale to już jak szukanie igły w stogu siana, bo subów jest wiele tylko, że mało kto wie jak grają poszczególne. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts