audioos Napisano 27 lipca 2007 Udostępnij Napisano 27 lipca 2007 Witam, słuchałem dziś muzyki troche głośniej coś koło -15dB na kolumnach eltax concept 400 w stereo (amplituner yamaha rx-v357).. i tak słucham i słucham i w jednej kolumnie jakby czegos mi brakuje dzwiękowo...hm padł wysokotonowy głośnik eltax wrr... wyjołem go delikatnie z obudowy i co znalazłem !!! zobaczcie na zdjeciu w zał. głosnik (o ile mozna to tak nazwac) jest dolepiony do plastikowej wstawki z miekka kopułka która prawdopodobnie została wyjeta z oryginalnego głośnika eltax-a... co ciekawe wyjołem wysokotonowy głosnik z drugiej kolumny eltax concept 400 i wyglada juz prawidlowo duzy magnes logo eltax... kolumny kupiłem jakis czas temu na okazji a tu taki psikus teraz.. moje pytanie jest nastepujace.. czy moge gdzies dostac/kupić taki sam głosnik wysokotonowy eltax jak ten dobry z drugiej kolumny ?? prosze o pomoc jakąkolwiek lub porade;)audioos.. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
npl Napisano 27 lipca 2007 Udostępnij Napisano 27 lipca 2007 Zapewne w serwisie. Pytaj w AudioKlanie. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
audioos Napisano 27 lipca 2007 Autor Udostępnij Napisano 27 lipca 2007 Cytat Zapewne w serwisie. Pytaj w AudioKlanie. dzięki, niestety nie sa one juz na gwarancji ale napisałem do nich czy jest mozliwosć kupienia samego takiego głosnika. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
npl Napisano 27 lipca 2007 Udostępnij Napisano 27 lipca 2007 Zapewnie jest taka możliwość, to zazwyczaj głośniki padają w kolumnach. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
muzyczny_gość Napisano 28 lipca 2007 Udostępnij Napisano 28 lipca 2007 moze nasze slynne allegro? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rafal735r Napisano 28 lipca 2007 Udostępnij Napisano 28 lipca 2007 Wpisz poprostu w google nazwe i typ tego glosnkia i pewnie cos wyskoczy, moze jakis sklep akurat? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
metz Napisano 30 lipca 2007 Udostępnij Napisano 30 lipca 2007 www.akustyk.com.pl - może pomogą jak vifa-podobne. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts