emdeer Napisano 25 sierpnia 2009 Udostępnij Napisano 25 sierpnia 2009 Witam!Mam wieżę SONY mhc-rg470, niestety nie ma w niej czytnika USB ani gniazda typu AUX.Jedynie wieża ta posiada wyjście AUDIO IN no i na słuchawki oczywiście.WIęc moje pytanie jest następujące: jest jakikolwiek sposób żeby można było z tej wieży odczytywać urządzenia USB?????? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pacio94 Napisano 25 sierpnia 2009 Udostępnij Napisano 25 sierpnia 2009 Jak to nie ma AUXa, piszesz, że "ma wyjście AUDIO IN" mam małe zastrzeżenie.wyjście = ang. OUTwejście = ang. INAUDIO IN to WEJŚCIE AUDIO, a nie wyjście!!!Mógłbyś sprawdzać wejścia w instrukcji zanim coś napiszesz!!! Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
emdeer Napisano 25 sierpnia 2009 Autor Udostępnij Napisano 25 sierpnia 2009 no wiem, mój błądto jak, jest jakiś sposób? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pacio94 Napisano 25 sierpnia 2009 Udostępnij Napisano 25 sierpnia 2009 Obstawiam, że teoretycznie możnaby to zrobić, ale w praktyce nie. Chodzi o to, że pierwsza sprawa to wyprowadzić wejście USB, a druga to stworzyć do tego nowe oprogramowanie. O ile pierwsza część jest trudna, ale realne, to druga już raczej nie.Odpowiedź brzmi: NIE Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
osiken Napisano 27 sierpnia 2009 Udostępnij Napisano 27 sierpnia 2009 A może zamiast zakładać bzdurne tematy, wystarczy spojrzeć w instrukcję obsługi? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts