invader92 Napisano 31 sierpnia 2009 Udostępnij Napisano 31 sierpnia 2009 Witam jestem nowym użytkownikiem, proszę o pomoc w wyborze pomiędzy tymi dwoma zestawami (moje pierwsze przyzwoite audio):Cambrdige Audio Azur 640A v2 + Azur 640C v2 czy Harman Hardon HK980 + HD980Obydwa zestawy u moich sprzedawców dochodzą do ~2700zł +/-.Co wg was jest lepszym wyborem, CA czy HK i ewentualnie - dlaczego.Z góry dziękuję za pomoc i pozdrawiam. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zukzukzuk Napisano 31 sierpnia 2009 Udostępnij Napisano 31 sierpnia 2009 Cytat Witam jestem nowym użytkownikiem, proszę o pomoc w wyborze pomiędzy tymi dwoma zestawami (moje pierwsze przyzwoite audio): Jeśli to pierwsze przyzwoite, to chyba chcesz przeskoczyć kilka szczebli? Lepiej powoli i pokolei...Z czym i na jakiej powierzchni ma to grać? Muzyka? Preferencje? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Avatar Napisano 1 września 2009 Udostępnij Napisano 1 września 2009 Dokladnie .... najistotniejsze jest to jaka muzyke sluchasz i do czego ten sprzet mialby byc wykorzystany. Oba zestawienia diametralnie roznia sie od siebie wiec ciezko tutaj cos sprecyzowac jak nie podasz szczegolow. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts