PlasticElvis Napisano 28 września 2009 Udostępnij Napisano 28 września 2009 witammam zamiar wymienić kable głośnikowe na gotową konfekcję Bi wire... czy macie jakieś większe doświadczenia...może jesteście w stanie coś polecić? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kibic1 Napisano 29 września 2009 Udostępnij Napisano 29 września 2009 Wydaje mi się że najtaniej będzie dokupić dwa kolejne odcinki kabla Oelbacha .Chyba że zależy ci aby kable biegły w jednej wiązce? No i najważniejsze ile chciałbyś wydać?A tak na marginesie różnice po zmianie na bi wire są na granicy percepcji.Przynajmniej mojej Bi amping to już słychać Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PlasticElvis Napisano 29 września 2009 Autor Udostępnij Napisano 29 września 2009 Mam na myśli kabel w okolicy 500 600 zł w gotowej konfekcji. Co do Bi ampu to zielonego pojęcia nie mam na ten temat i nie wiem nawet czy jestem w stanie to zrobić na moim denonie. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pacio94 Napisano 29 września 2009 Udostępnij Napisano 29 września 2009 Kabli musisz sam posłuchać, bo to bardzo indywidulna sprawa. Jest dużo kabli godnych uwagi np. QED Silver Anniversary, Chord Silver Carnival, DNM Reson, ale też innych firm Audioquest, IXOS czy polska Audionova. Naprawdę ciężko coś polecać, bo w kazdym systemie zagra to inaczej, a to są detale Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts