Redakcja AUDIO Napisano 1 października 2009 Udostępnij Napisano 1 października 2009 Otóż i dziś premierę miał nowy singiel Agnieszki Chylińskiej. Przyznam szczerze, że jestem...hmm...dość zszokowana...i szalenie ciekawa nowej płyty. A jak wam się podoba?Nie mogę Cię zapomniećJa też chyba nie zapomnę Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Happymarco Napisano 1 października 2009 Udostępnij Napisano 1 października 2009 Jak dla mnie to totalna porażka, bardzo długo i intensywnie wyczekiwałem na moment kiedy będę mógł usłyszeć nowe dzieło Chylińskiej. Zawiodła.- muzycznie- tragedia, mi to przypomina grupę 'United Nations' , która królowała na parkietach kilka lat temu. Ze starego dobrego o.n.a. nie ma w tym nic. Mógłbym napisać, że Skawiński i reszta by się wstydzili, ale nie...Ich powrót do Kombi to coś jeszcze gorszego. A może bieg czasu zatoczy kolejne koło i muzycy znów będą współpracować? Hmm... wiele bym dał by usłyszeć ich znowu, w wydaniu sprzed 10 lat.-wokal - Agnieszka złagodniała, nie krzyczy już, zaczęła za to piszczeć-tekst - brak mi słów Agnieszko! Nie ten kierunek! Dla kasy jesteś w Mam Talent, może teraz coś dla fanów? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
muzyczny_gość Napisano 1 października 2009 Udostępnij Napisano 1 października 2009 No heheh aż sam nie mogę uwierzyć . ale skoro wybrała taki motyw muzyczny.. no to co.. ? A cała płyta jest taka ? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Redakcja AUDIO Napisano 1 października 2009 Autor Udostępnij Napisano 1 października 2009 Płyta pojawi się 23 października, tak więc ocenimy całość. Biorąc jednak pod uwagę dotychczasowe dokonania Agnieszki Chylińskiej, bądź co bądź kojarzona jest z mocniejszym uderzeniem, mogę zrozumieć rozczarowanie największych fanów. O.N.A lubię, Chylińską też, ten kawałek zmierza jednak w nieco innym kierunku. Kwestia dyskotekowego beatu, do którego ciężko się przyzwyczaić. Każdy ma prawo jednak eksperymentować Ciekawa niespodzianka, nie ma co Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
muzyczny_gość Napisano 1 października 2009 Udostępnij Napisano 1 października 2009 W sumie to przyzwyczaiłem się do zmian więc aż tak bardzo mnie to nie dziwi a, że bardzo lubie muzykę wiele jestem w stanie zaakceptowaćDla porównania - nowa płyta Peja "Na serio" - jego agresywny poniekąd styl był rozpoznawalny.. teraz nowa plyta .. ? spokojniejsza .. zrównoważona, b.dojrzała. osobiście z hip hopu lubię tylko Peję i każda płyta jest na swój sposób doskonała.. To tak skoro mówimy o Polskiej Muzyce Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hybyrd83 Napisano 1 października 2009 Udostępnij Napisano 1 października 2009 Slucham i uszom nie wierze ! W sam raz na dyskoteke, moze taki jest target ? Plyty singlowe maja promowac wydanie. Zapewne plyta bedzie w podobnej konwencji, a moze bedzie gorzej ? BTW, czy jest cos obecnie naprawde dobrego do posluchania z naszegro rynku PL ? Peja ? hmm, musze sprobowac. editwlasnie sprawdzilem na YouTube - jakos mnie nie przekonuje :/ Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
muzyczny_gość Napisano 1 października 2009 Udostępnij Napisano 1 października 2009 hybyrd83 kwestia czy słyszałeś coś poprzedniego od Peji.. poprzednie płyty, sporo mocnego bitu ale też sporo przekleństwTeraz dużżoo dużżo nawet bardzo dużo mniej.. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hybyrd83 Napisano 1 października 2009 Udostępnij Napisano 1 października 2009 Pejahttp://www.youtube.com/watch?v=NzqAfl9B8DoJednak to nie moj klimat. Osobiscie wolalem kiedys Grammatik. Tak czy inaczej, rzadko slucham takiej muzyki, moze dlatego. Przepraszam za OT, czy jest juz taki luzny watek na temat obecnego rynku muzycznego w PL ? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
muzyczny_gość Napisano 1 października 2009 Udostępnij Napisano 1 października 2009 Jeszcze nie ma, ale dałeś fajny pomysł, już tworzę.już jest Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Happymarco Napisano 1 października 2009 Udostępnij Napisano 1 października 2009 (edytowany) Tak sobie przemyślałem z tą Chylińską, to chyba jednak dowcip jest. Chce narobić zamieszania a płyta będzie za***ta. Tak, nie pozostało nic innego jak w to wierzyć. Edytowano 1 października 2009 przez muzyczny_gość wyedytowałem - wiadomo co.. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
muzyczny_gość Napisano 1 października 2009 Udostępnij Napisano 1 października 2009 Nie przeklinamy kolego nie przeklinamy!Być może tylko i wyłącznie 1 kawałek będzie taki ! Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Redakcja AUDIO Napisano 1 października 2009 Autor Udostępnij Napisano 1 października 2009 Ha,ha, widać, że z Marco prawdziwy fan, od emocji aż kipi Ja przeczuwam, że Agnieszka Chylińska zaskoczy nas jeszcze bardziej. A czy pozytywnie, czy nie, to już kwestia osobistych upodobań. Jeśli przyjąć, że piosenki promujące płyty wybiera się spośród tych (według wykonawcy) co ciekawszych, można oczekiwać, że Modern Rocking będzie takie właśnie modern. Tak więc Marco, pozostaje Ci Wierzyć Wiara czyni cuda, pamiętaj (ja na przykład wierzę, że nasze siatkarki wygrają z Bułgarią, no i proszę, już jest 1:1 w setach) Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
muzyczny_gość Napisano 1 października 2009 Udostępnij Napisano 1 października 2009 Cytat ...., można oczekiwać, że Modern Rocking będzie takie właśnie modern.... albo wyjdzie Modern Talking Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Redakcja AUDIO Napisano 1 października 2009 Autor Udostępnij Napisano 1 października 2009 Dostrzegam tu nawet pewne podobieństwo - Dieter Bohlen jest jurorem w niemieckim Idolu, Agnieszka Chylińska w Mam Talent (2:1 dla Polek!!!) Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Happymarco Napisano 2 października 2009 Udostępnij Napisano 2 października 2009 Nadal wierze, że to żart i czekam na komentarz Agnieszki w mediach. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hybyrd83 Napisano 10 października 2009 Udostępnij Napisano 10 października 2009 Nowa Chylinska ? Juz sam nie wiem jaka ona jest. Wszystko wydaje mi sie byc wyimaginowana "artystyczna" kreacja. zobaczcie strone myspace:http://www.myspace.com/agnieszkachylinskaVideo, to ma byc smieszne ? Dla mnie zenujace, w sam raz wpasowuje sie w konwencje utworu promujacego ...Poza tym utwor "nie moge cie zapomniec" jakos bardzo kojarzy mi sie z klimatem " a kiedys cie znajde" (R.Jusis) Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Redakcja AUDIO Napisano 11 października 2009 Autor Udostępnij Napisano 11 października 2009 Reni Jusis? Ostatnio usłyszałam dokładnie to samo, z dopiskiem, że to kopia gorsza A "Nie mogę Cię zapomnieć" przesłuchałam 15 razy z rzędu...jakoś mnie ku mojemu zdziwieniu wciągnęło. i nawet tańczyć mi się zachciało, hehe. Będzie hit dyskotekowy, oj będzie...poczekajmy do lata Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hybyrd83 Napisano 11 października 2009 Udostępnij Napisano 11 października 2009 Ha ! czyli nie tylko mnie sie tak skojarzylo Hit dyskotekowy bedzie na pewno, juz widze co sie dzieje wsrod młodzieży. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pacio94 Napisano 11 października 2009 Udostępnij Napisano 11 października 2009 Dopiero dzisiaj zdecydowałem się tego posłuchać i jestem szczerze zawidziony, ostatnimi czasy jestem otwarty na bardzo różne klimaty od wspominanego Peji po zupełnie odmiennego Hugha Masekelę. Naprawdę jestem tolerancyjny , ale to do mnie nie przemawia. Jeszcze te skojarzenia z Modern Talking (wstęp, też mi to przyszło do głowy jak zacząłem słuchać, wcale nie pamiętałem o tym, że w wątku już to było poruszone) i Reni J. (wokal) - masakra.Na pewno hit będzie, ESKA, RMF Maxxx i inne mają nowy materiał, no cóż ktos musi to robić.PS: Co do młodzieży to nie ma co uogólniać, najlepszy przykład to ja, a żeby nie było, że to wyjątek to 90% mojej klasy powie to samo Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
osiken Napisano 11 października 2009 Udostępnij Napisano 11 października 2009 Cytat Hit dyskotekowy bedzie na pewno, juz widze co sie dzieje wsrod młodzieży. Lokalne dresiki zamiast "ekspołżyyyyn", puszczają nowy kawałek Agnieszki Ch. z telefonów Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
muzyczny_gość Napisano 11 października 2009 Udostępnij Napisano 11 października 2009 Hm ja chyba stane w obronie nowej płyty Chylińskiej. Skoro podjęła taką decyzję o takiej płycie to miejmy szacunek dla niej - zobaczymy jaka będzie cała płyta, w zasadzie nei zawsze trzeba kupować wszystkie płyty artysty - kawałków mocnych i z jajem ma sporo wiec jak komuś brakuje mocy to niech włączy stasze kawałki PS A tak w ogole to już wczęśniej zauważyłem u niej lub w niej pozytywną zmianę. ale teraz wygląda jeszcze ładniej (..tylko te dziary.. ) Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
osiken Napisano 11 października 2009 Udostępnij Napisano 11 października 2009 Kolega muzyczny_gość zachęcił mnie do rozmyślań... starsze kawałki z płytki Chylińska też momentami były męczące, ale to już nie ta sama Agniecha! Może rzeczywiście reszta płyty będzie diametralnie różna od singla...Ale nasuwa mi się pewna analogia do Dorotki Rabczewskiej - na pierwszej płycie poleciała ostrymi kawałkami, będąc dziewczynką z cholernym potencjałem. A potem zaczęło się disko i furgające anioły... Na korzyść Agnieszki przemawia fakt, że kawał dobrego grania ma za sobą. Byle nie zamierzała ewoluować w stronę cukierkowego popu... Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Redakcja AUDIO Napisano 12 października 2009 Autor Udostępnij Napisano 12 października 2009 A klip widzieliście? oto i on Co do wyglądu Agnieszki, to rzeczywiście bardzo duża zmiana na korzyść. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
muzyczny_gość Napisano 12 października 2009 Udostępnij Napisano 12 października 2009 Widziaęł juz kilka dnie temu ten klip na myspece ale spoko obejrzałem ponownie..Na prawdę zastanawia mnie jaka będzie cała płyta..oj zastanawia Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
muzyczny_gość Napisano 16 października 2009 Udostępnij Napisano 16 października 2009 odświerzam ..bo to chyba na topie... i zapraszam do obejrzenia części wywiadu z Agą : kliknijjjj tuuuuuuuuuuuuuu Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts