martini_dy Napisano 11 października 2009 Udostępnij Napisano 11 października 2009 Witam serdecznie,Od kilku tygodni mam ochotę zmienić swoje kolumny Paradigm Monitor 3v4 na coś innego, słucham racfzej rock, pop, jazz, troche poważnej muzyczki, kolumny będa grały z HK 3490 w pokoju ok 40 m2, zależy mi na dobrej dynamice, miekkim basiku, super dzwięku, ciekawe co polecacie w tej cenie. Mogą to być kolumny podstawkowe bądz podłogowe, myślałem o jakichś innych paradigmach 7v5 moze 9v5.Z góry dzięki Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pacio94 Napisano 11 października 2009 Udostępnij Napisano 11 października 2009 Po co powielasz swój wcześniejszy temat???????Myślę, że do zamknięcia Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
muzyczny_gość Napisano 11 października 2009 Udostępnij Napisano 11 października 2009 a coś z tego tematu ( tutaj.. -->> ) sie zrodziło ?? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts