fidelio Napisano 12 października 2009 Udostępnij Napisano 12 października 2009 (edytowany) Witam.Mam istotne i pilne pytanie.Zastanawiam się nad zakupem kina domowego Sony HTP-BD4360.To drewniany zestaw 5.0 z odtwarzaczem Blu-ray.Cena Sony HTP-BD4360 to 2350 złKino ma służyć tylko do filmów w 100 % (ew. grania w gry). Nie do muzyki!Zależy mi na Blu-ray (i amp z dekoderami DTS HD Master i Dolby True HD)Pokój 25 m2Kwota kina max do 2600 złKtoś mi doradzi czy warto kupić to kino domowe Sony? Jakie ma wady i zalety?Zastanawiam się jeszcze nad poniższymi modelami z plastiku: Samsung HT-BD1255Panasonic SC-BT205Pomoże ktoś?Pozdrawiam. Edytowano 12 października 2009 przez muzyczny_gość połączyłem oba tematy Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fidelio Napisano 12 października 2009 Autor Udostępnij Napisano 12 października 2009 (edytowany) Czy do oglądania filmów lepiej kupić kino plastikowe, zintegrowane czy też drewniane?Czy na plastikowym kinie zintegrowanym filmy brzmią dobrze?Wiem, że do muzyki jest o wiele lepsze drewno, ale czy tak jest też w przypadku filmów? Różnica w cenie jest duża - a jak z różnicą w jakości?Podkreślam chodzi mi tylko o filmy! Nie chciałbym przepłacać za drewno, jeżeli w przypadku filmów nie ma dużej różnicy jakości.Co tak naprawdę realnie daje drewno, a co plastik jeżeli chodzi o odtwarzanie filmów? Edytowano 12 października 2009 przez muzyczny_gość połączyłem oba tematy Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
muzyczny_gość Napisano 12 października 2009 Udostępnij Napisano 12 października 2009 Witamy na forum:Po pierwsze proszę o zachowanie spokoju i nie wrzucać takich pytań tylko zapoznać się z FAQ http://audio.com.pl/faq dużo podpowie !pozdrawiam Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
geforce86 Napisano 13 października 2009 Udostępnij Napisano 13 października 2009 cinquecento czy siecento ?? przy tak ograniczonym budzecie i klasie sprzetowej w ktorej szukasz drewno czy plastik nie bedzie mialo znaczenia , najprawdopodobniej nie uslyszysz roznic , wynikajacych z materialow uzytych do konstrukcji . Zroc uwage na inne czynniki wpywajace na jakos dzwieku , a o nich wiecej na FAQ .pozdrawiam Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts