szym Napisano 20 sierpnia 2007 Udostępnij Napisano 20 sierpnia 2007 Czy to ma szanse grać przyzwoicie z mp3? Nie ukrywam, że wygoda takich słuchawek jest dla mnie super, ale nie chciałbym się rozczarować jakością. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cz58y Napisano 20 sierpnia 2007 Udostępnij Napisano 20 sierpnia 2007 To zależy, czego oczekujesz po takich słuchawkach. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
senat Napisano 22 sierpnia 2007 Udostępnij Napisano 22 sierpnia 2007 Takie sluchawki maja przyzwoita jakosc dzwieku. Zalezy jeszcze jaie i jakich sluchales do tej pory. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tsunami Napisano 16 listopada 2007 Udostępnij Napisano 16 listopada 2007 Kumpel mój ma nowy, zaawansowany zestaw słuchawkowy Bluetooth Jabra BT8010. Słuchawka monofoniczna. Dołączany moduł muzyczny stereo do odtwarzania muzyki — dwa w jednym eleganckim urządzeniu. Jak na razie jest zadowolny. Ale trochę zabulił chyba z 300zł. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mjk Napisano 3 grudnia 2007 Udostępnij Napisano 3 grudnia 2007 Zastanawiam się czy lepsze są słuchawki bluetooth, radiowe, na podczerwień, czy jeszcze inaczej łączące się? chcę sobie kupić - miałem styczność z creative bluetooth (nie pamiętam numeru) i były fajne, tylko ściskały głowę.Chodzi mi o słuchawki do kompa, tv, odtwarzacza mp3 i wieży. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stanisława Napisano 5 stycznia 2008 Udostępnij Napisano 5 stycznia 2008 Mój kumpel ma słuchawki bezprzewodowe Creative SE2300 i jest z nich bardzo zadowolony. Dobrze grają i są wygodne w noszeniu. Nie narzeka na to że są ciasne i uciskają uszy. A cena nie jest już wysoka.http://www.imperium.net.pl/creative-se2300...th-p-13410.html Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts