Danielasty76 Napisano 31 października 2009 Udostępnij Napisano 31 października 2009 Witam,mam pytanko dotyczace rozdzielenia sygnału HDMI. Chciałbym z wyjscia HDMI amplitunera (mam tylko 1 wyjście) wyprowadzić sygnał do 2 wyświetlaczy - TV i projektora. Znalazłem kilka ofert rozdzielaczy sygnału (spliterów) ale ich cena sięga kilkustet zł. Czy istnieje jakiś tani (i dobry ) sposób rozdzielenia tego sygnału. Aktualnie bawię się w przełączanie kabli i chyba nie muszę zdradzać że jest to dość mało konfortowe rozwiązanie. Z góry dziękuję za podpowiedzi. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pacio94 Napisano 31 października 2009 Udostępnij Napisano 31 października 2009 Przełączniki HDMI tzw. splitery to drogie urządzenia, bo ich rozpowszechnienie jest małe. Mam znajomego, który robi multiroom i dla niego oferta (na bodaj 6 czy 8 HDMI) 1800zł jest świetna. Niestety nie da się tanio i dobrze, jeśli masz jakiś sprzęcik markowy i kosztuje 200-250zł to już naprawdę warto, albo musisz zostać przy przekładaniu kabli Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Danielasty76 Napisano 31 października 2009 Autor Udostępnij Napisano 31 października 2009 Znalazłem coś takiego:http://allegro.pl/item795041724_rozdzielac...ia_digitus.html za 215 złCzy ktoś mógłby się wypowiedzieć na temat tego urządzenia. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts