Wrubcio Napisano 3 listopada 2009 Udostępnij Napisano 3 listopada 2009 Witajcie. Nie wiem czy pisze w dobrym dziale.. wkazdym razie za złe zamieszczenie przepraszam. Chciałem zapytac czy ktos z was zna jakis fajny program do poprawy jakosci dziwieku.. Czyli taki equalizer tylko cos bardziej wszechstronnego. Mowie tak ogolnie bo potrzebuje program na dyskoteki szkolne chciałbym zbeby był prosty ale wystarczajaco dobry.. Bardzo prosze o jakas nazwe badz linka. Pozdrawiam Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pacio94 Napisano 3 listopada 2009 Udostępnij Napisano 3 listopada 2009 Co rozumiesz przez "poprawę dźwięku", poza EQ nie ma funkcji, które poprawią ci jakość. Oczywiście producenci kart dźwiękowych dodają pseudo ulepszacze (jak np. X-Fi Crystalizer by CREATIVE), ale one działają jak EQ, tylko, że ustawiony stale, a regulujesz tylko jego natężenie.Jeśli zaś szukasz EQ tylko z rozbudowanym pasmem to w freeware masz WinAmpa (w RealPlayerze jest niezły, ale 10 pasm w wersji płatnej, a w zwykłej tylko 3). Droższe opcje to wiadomo oprogramowanie do kart dźwiękowych, ale chyba nie o to ci chodzi. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wrubcio Napisano 4 listopada 2009 Autor Udostępnij Napisano 4 listopada 2009 zmiana planow. Szukam programu do prowadzenia dyskotek. Chcialbym zeby mial to rozbudowane eq ale zeby nadawał sie do czegos wiecej.. cos typu virtual dj tylko lepsze.. Znacie takie cos? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pacio94 Napisano 4 listopada 2009 Udostępnij Napisano 4 listopada 2009 Lepszy od Virtual DJ??? Wiesz akurat VDJ to prekursor i jedna z najlepszych produkcji, jeśli chcesz rozbudowywać to możesz zgrać z nim sobie konsolę naśladującą dwa gramiaki np. Herculesa. Taki zestaw pozwala już na naprawdę niezłe klubowe DJ'owanie, nie chodzi o profesjonalkę, ale jak na szkolne warunki to nawet za dużo Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wrubcio Napisano 4 listopada 2009 Autor Udostępnij Napisano 4 listopada 2009 ciekawe to, ale nie mam kasy narazie.. bedzie musiał mi program wystarczyc Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts