Znikomy Napisano 7 listopada 2009 Udostępnij Napisano 7 listopada 2009 Witam, odkupiłem niedawno kartę dźwiękową Sound Blaster Audigy SB 1394 Eax advenced HD, ale nie mam do nich sterowników. Szukałem m.in. na stronie producenta, oraz na innych stronkach ale nie znalazłem żadnych odpowiednich do niej sterowników. Może ktoś z was się spotkał już z tą kartą i napisze jakie stery do niej pasują. Według głównej strony Sound Blaster nie ma takiej karty o tym numerze SB 1394, więc już nie wiem jak szukać. Pozdrawiam. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maniek86 Napisano 7 listopada 2009 Udostępnij Napisano 7 listopada 2009 Cytat Witam, odkupiłem niedawno kartę dźwiękową Sound Blaster Audigy SB 1394 Eax advenced HD, ale nie mam do nich sterowników. Szukałem m.in. na stronie producenta, oraz na innych stronkach ale nie znalazłem żadnych odpowiednich do niej sterowników. Może ktoś z was się spotkał już z tą kartą i napisze jakie stery do niej pasują. Według głównej strony Sound Blaster nie ma takiej karty o tym numerze SB 1394, więc już nie wiem jak szukać. Pozdrawiam. Ja bym spróbował ze sterami od innego modelu - Zerknij tutaj Coś kojarzę że 1394 to nie jest konkretny model karty tylko oznaczenie jakiegoś układu/chipsetu (jakoś tak) Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Znikomy Napisano 8 listopada 2009 Autor Udostępnij Napisano 8 listopada 2009 Problem się rozwiązał. Temat do zamknięcia. Dzięki za pomoc. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts