Rufusek Napisano 8 listopada 2009 Udostępnij Napisano 8 listopada 2009 Witam.Mam pytanie do osob bardziej zorientowanych niz ja,a mianowicie czy jest mozliwosc podlaczenia PS3 do PC 810,zeby grajac lub ogladajac filmy w PS3 dzwiek byl odtwarzany na glosnikach od PC810,czy jest to niemozliwe?.Dziekuje za odpowiedz i pozdrawiam. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pacio94 Napisano 8 listopada 2009 Udostępnij Napisano 8 listopada 2009 Jeśli wyprowadzisz sygnał analogowy z konsoli (tzn. rozkodowany; na kablach 2RCA) to oczywiście da się. Podpinasz pod AUX i gra, poza tym można zdekodować na zewnątrz (zewnętrzny przetwornik tzw. DAC). Nie wiem czy w PS3 można wyprowadzić audio analogowo, na pewno w PS2 była taka możliwość, ale tutaj nie wiem, musisz sprawdzić. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MatiMan Napisano 8 listopada 2009 Udostępnij Napisano 8 listopada 2009 Jest wyjście analogowe jak ma podłączone przez AV, a jak ma przez HDMI to już niestety trzeba inaczej, bo idzie jednym kablem, więc musisz poszukać w telewizorze Audio Out coś takiego. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
osiken Napisano 8 listopada 2009 Udostępnij Napisano 8 listopada 2009 Niestety, PS3 albo oddaje dźwięk po kablu optycznym, albo jak kolega wspomniał po kablu HDMI.Podpinasz chlebak pod telewizor, i normalnym czinczem wyprowadzasz sygnał na plecy swojego PC Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Musictrance Napisano 9 listopada 2009 Udostępnij Napisano 9 listopada 2009 Witam nie ma problemu sam własnie nie dawno kupiłem yamahe pianocraft e810 i posiadam ps3 zrob tak podpinasz kablem hdmi konsole do tv pozniej bierzesz kabel dodany w komplecie Ps3 scart i tez go podpinasz wychodza z niego trzy chinche biały i czerwony popinasz do wejsci dvd/cd we wzmascniczu !!! Odpalasz konsole przechodzisz do opcji setings sounds i tam zmieniasz odbiór dzwieku z hdmi na scart i wszytko bedzie działac jak nalezy !!! Czyli Obraz bedziesz miał pod hdmi a dzwiek pod scart !!! Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
osiken Napisano 9 listopada 2009 Udostępnij Napisano 9 listopada 2009 O cholera... na to nie wpadłem Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rufusek Napisano 9 listopada 2009 Autor Udostępnij Napisano 9 listopada 2009 Dziekuje bardzo za pomoc,myslalem,ze nic z tego nie wyjdzie,a jednak jest sposob.Jeszcze raz dziekuje. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts