Skocz do zawartości

Recommended Posts

Napisano
Witam.Mam pytanie do osob bardziej zorientowanych niz ja,a mianowicie czy jest mozliwosc podlaczenia PS3 do PC 810,zeby grajac lub ogladajac filmy w PS3 dzwiek byl odtwarzany na glosnikach od PC810,czy jest to niemozliwe?.Dziekuje za odpowiedz i pozdrawiam.
Napisano
Jeśli wyprowadzisz sygnał analogowy z konsoli (tzn. rozkodowany; na kablach 2RCA) to oczywiście da się. Podpinasz pod AUX i gra, poza tym można zdekodować na zewnątrz (zewnętrzny przetwornik tzw. DAC). Nie wiem czy w PS3 można wyprowadzić audio analogowo, na pewno w PS2 była taka możliwość, ale tutaj nie wiem, musisz sprawdzić.
Napisano
Witam nie ma problemu sam własnie nie dawno kupiłem yamahe pianocraft e810 i posiadam ps3 zrob tak podpinasz kablem hdmi konsole do tv pozniej bierzesz kabel dodany w komplecie Ps3 scart i tez go podpinasz wychodza z niego trzy chinche biały i czerwony popinasz do wejsci dvd/cd we wzmascniczu !!! Odpalasz konsole przechodzisz do opcji setings sounds i tam zmieniasz odbiór dzwieku z hdmi na scart i wszytko bedzie działac jak nalezy !!! Czyli Obraz bedziesz miał pod hdmi a dzwiek pod scart !!!