ckreage Napisano 15 listopada 2009 Udostępnij Napisano 15 listopada 2009 Witam Mam (chyba) całkiem niezłe słuchawki (Logitech ClearChat Premium PC Headset), jednak kiepską kartę dźwiękową. Jednak słuchawki nie są moje, więc przydałoby się je oddać. Muszę więc kupić kartę dźwiękową i słuchawki. Czy jeśli kupię słuchawki pod usb, to uniknę kosztów związanych z zakupem karty dźwiękowej? Jakie słuchawki USB możecie polecić? Ja zastanawiam się nad Razer Megalodon. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pacio94 Napisano 16 listopada 2009 Udostępnij Napisano 16 listopada 2009 Napisz najpierw jaki masz budżet, jeśli jest to 200zł, a słuchawki posłużą głównie do gier + ewentualnie jakieś MP3 to taki na USB się sprawdzą, ale jeśli oczekujesz czegoś niezłej jakości (budżet przynajmniej 800zł) to lepiej to podzielić. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts