Gość #1 Napisano 23 sierpnia 2007 Potrzebuje rady w doborze zestawu stereo. Mam 2o metrow pomieszczenia i kwote na to12 000 zł,slucham bluesa,rocka,muzyki elektronicznej i filmowej.Myślałem o DenonieDCD-1500AE & PMA-1500AE lecz nie wiem jakie kolumny dobrac bym za każdym razem\\\"wyskakiwał z butów\\\".Proponowano mi w salonie głosniki JBLL890,gralo niezle ale nie wiem czy to jest dobra propozycja do tego zestawu.Mozemacie propozycje zestawu za taka kwote?Pozdrawiam.Zapytanie przesłane przez: mr.pajak@wp.pl Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
senat #2 Napisano 23 sierpnia 2007 Studio L JBL to kolumny jakby to napisac wszechstronne. Nadaja sie do wielu typow muzyki i bardzo dobrze sprawuja sie rowniez przy ogladaniu fimow. Czytalem o nich wiele pochlebnych opinii m.in w Audio-Video. Potrafia zatrzasc pomieszczeniem ale w twoim przypadku takie rozmiary kolumnienki i jej parametry to podstawa i niezbedene minimum!Radzilbym tez posluchac Paradigm Monitor 9v5 i Dali Ikon 7 lub 6 Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
npl #3 Napisano 23 sierpnia 2007 denona bym odradzał... gra raczej za ostro.przy paradigimach faktycznie może być niezły wykop, stawiałbym na na jakieś kombinacje z wysp: creek/epos, arcam/kef, linn etc. jbl są dobre, jednak do kina, raczej nie do delektowania się muzyką... Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
senat #4 Napisano 23 sierpnia 2007 Te nowsze Denony nie graja tak ostro. Te stare owszem. Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach