Kosiek Napisano 22 listopada 2009 Udostępnij Napisano 22 listopada 2009 Czesc nie mam zamiaru wydawac za duzo kasy na ten cel i wiem ze to niesie ze soba slabsza jakosc to jest jasne Ale mam zamiar kupic te glosniki http://stx.sote.pl/f-200-czarny.html i potrzebuje sie dwiedziec jaki amplituner mam do nich kupic tez nie dogi do 300zl (+/-50zl) zeby to chodzilo przyzwoicie Prosze piszcie a najlepiej jak ktos by mi pokazal taki amplituner z alegro zebym mogl wiedziec czego mam szukac i o jakiej mocy ma byc zeby dotrzymywal kroku w mocy glosnikom A i jeszcze prosze powiedziec mi na co mam konkretnie zwracac uwage w wyborze amplitunera. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pacio94 Napisano 22 listopada 2009 Udostępnij Napisano 22 listopada 2009 Radzę ci kupić sam wzmacniacz, a nie amplituner. Taki wybór odbija się pozytywnie na wszystkich parametrach wzmacniacza (np. niższe szumy, a za tą samą cenę większa moc). Rozumiem, że wzmak ma być używany, bo jeśli liczyłeś na nówkę to powiem ci, że nie ma szans (tylko "no name", ale tego nikt ci nie poleci).Jeśli wszystko się zgadza to możesz rozejrzeć się np. za jakąś Yamahą AX-500, może jakiś średni model Pioneera, Harmana czy Denona.Poza tym zastanów się nad tymi głośnikami, dużo lepiej byś zrobił gdybyś kupił jakieś używane. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
selector Napisano 20 lutego 2010 Udostępnij Napisano 20 lutego 2010 najlepsze ampitunery są sony technics i yamaha ;p Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts