kamoro Napisano 22 listopada 2009 Udostępnij Napisano 22 listopada 2009 Witam serdecznie.Mam problem , nie wiem jak mam podłączyć telewizor pod amplituner.Za pomoc z góry dziękuję Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pacio94 Napisano 22 listopada 2009 Udostępnij Napisano 22 listopada 2009 Najprościej kablem HDMI, którym popłynie sygnał audio-wideo z amplitunera to TV.Poza tym możesz podłączyć kablem OPTICAL (DIGITAL AUDIO OUT w TV), żeby mieć sygnał audio z telewizora na amplitunerze. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamoro Napisano 22 listopada 2009 Autor Udostępnij Napisano 22 listopada 2009 Dzięki wielkie , jutro się biorę do roboty.Nie mam jeszcze instrukcji obsługi do tego amplitunera ,mają mi dopiero dowieźć,stąd te problemy a nie chcę czegoś sknocić. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts