rukahs96ogcjm Napisano 2 grudnia 2009 Udostępnij Napisano 2 grudnia 2009 WitamMój problem wygląda następująco:Kiedy podpinam głośniki (media-tech La Traviata 2.1 MT334 ) pod zielone gniazdo nie działa lewy głośnik, a tylko charczy, tak samo jest ze słuchawkami.prawa strona natomiast działa bezproblemowo.Sprawdzałem głośniki na telefonie oraz TV i działają obie strony, także uszkodzenie głośnika jest wykluczone.Mam zainstalowane najnowsze sterowniki (realtek ac97)pobrane ze strony producenta plyty głównej (czyli zalecane do tej płyty), sprawdzałem chyba wszystkie możliwe właściwości audio w systemie (balans jest ok)moja płyta głowna to msi k7n2 delta 2w załączniku zamieszczam tył płyty głownej czyli wszystkie gniazda Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pacio94 Napisano 2 grudnia 2009 Udostępnij Napisano 2 grudnia 2009 Wygląda na to, że winę ponosi tutaj karta dźwiękowa, jeśli mówisz, że sprawdziłeś wszystkie ustawienia i masz świeże sterowniki to chyba nie pozostaje ci nic innego jak oddać kompa do jakiegoś serwisu, albo zakup karty dźwiękowej. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RAIN PL Napisano 2 grudnia 2009 Udostępnij Napisano 2 grudnia 2009 To na pewno wina wadliwych punktów lutowniczych przy gniazdkach. Jeśli masz dostęp do lutownicy i cyny to nie zawracaj sobie głowy wysyłką do serwisu tylko popraw to sam Wystarczy nanieść trochę świeżej cyny na wszystkie "nóżki" gniazdek. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rukahs96ogcjm Napisano 2 grudnia 2009 Autor Udostępnij Napisano 2 grudnia 2009 Spróbuję, te gniazda są zintegrowane z płytą główną, nie mam osobnej karty dźwiękowejEDIT:Niestety problem pojawia się nadal :/ Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts