rukahs96ogcjm Napisano 2 grudnia 2009 Napisano 2 grudnia 2009 WitamMój problem wygląda następująco:Kiedy podpinam głośniki (media-tech La Traviata 2.1 MT334 ) pod zielone gniazdo nie działa lewy głośnik, a tylko charczy, tak samo jest ze słuchawkami.prawa strona natomiast działa bezproblemowo.Sprawdzałem głośniki na telefonie oraz TV i działają obie strony, także uszkodzenie głośnika jest wykluczone.Mam zainstalowane najnowsze sterowniki (realtek ac97)pobrane ze strony producenta plyty głównej (czyli zalecane do tej płyty), sprawdzałem chyba wszystkie możliwe właściwości audio w systemie (balans jest ok)moja płyta głowna to msi k7n2 delta 2w załączniku zamieszczam tył płyty głownej czyli wszystkie gniazda Odpisz, cytując
pacio94 Napisano 2 grudnia 2009 Napisano 2 grudnia 2009 Wygląda na to, że winę ponosi tutaj karta dźwiękowa, jeśli mówisz, że sprawdziłeś wszystkie ustawienia i masz świeże sterowniki to chyba nie pozostaje ci nic innego jak oddać kompa do jakiegoś serwisu, albo zakup karty dźwiękowej. Odpisz, cytując
RAIN PL Napisano 2 grudnia 2009 Napisano 2 grudnia 2009 To na pewno wina wadliwych punktów lutowniczych przy gniazdkach. Jeśli masz dostęp do lutownicy i cyny to nie zawracaj sobie głowy wysyłką do serwisu tylko popraw to sam Wystarczy nanieść trochę świeżej cyny na wszystkie "nóżki" gniazdek. Odpisz, cytując
rukahs96ogcjm Napisano 2 grudnia 2009 Autor Napisano 2 grudnia 2009 Spróbuję, te gniazda są zintegrowane z płytą główną, nie mam osobnej karty dźwiękowejEDIT:Niestety problem pojawia się nadal :/ Odpisz, cytując
Recommended Posts