Lodi1992 Napisano 2 grudnia 2009 Udostępnij Napisano 2 grudnia 2009 Witam mam taki mały problemik.Chciałbym zrobić sobie głośniczki do telefonu.Mam 2 głośniki z telewizora i chciałbym żeby grały z telefonu. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lodi1992 Napisano 2 grudnia 2009 Autor Udostępnij Napisano 2 grudnia 2009 Pomoże ktoś?? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pacio94 Napisano 2 grudnia 2009 Udostępnij Napisano 2 grudnia 2009 Co to znaczy, że chciałbyś sobie zrobić głośniczki do telefonu??? Mają być przenośne, czy stacjonarne??? Chcesz jakieś obudowy (skrzynie) do nich, czy tylko wzmacniacz??? Nie wiem czy wogóle jest sens robić takie cuda, bo głośniki z TV nie zagrają nigdy znośnie, będzie brakować basu, stereofonia w nich może być tylko z nazwy. Nie polecam wywalać kasy do głośników z TV, ale najpierw odpowiedz jeszcze na pytania z początku. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RAIN PL Napisano 2 grudnia 2009 Udostępnij Napisano 2 grudnia 2009 Myślę, że chodziło o jakieś proste, przenośne głośniki aktywne zasilane bateryjnie Do takich celów możesz kupić kit taki jak ten: linkJeśli chcesz zaprojektować coś sam, to polecam kostki LM386 Proste i skuteczne aplikacje! Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lodi1992 Napisano 3 grudnia 2009 Autor Udostępnij Napisano 3 grudnia 2009 Chodzi mi o głośniczki przenośne nie muszą być koniecznie na baterie mogą być wprost do sieci.I proszę o dokładny schemacik jak to zrobić Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts