Radaros Napisano 3 grudnia 2009 Napisano 3 grudnia 2009 Witam!Mam takie pytanko czy jest możliwośćpodzielić sygnał audio z laptopa tak aby np sygnał z winampa leciał przez głośniki wbudowne a sygnały z innych programów przez słuchawki (albo na odwrót)mam win 7Pozdrawiam Odpisz, cytując
pacio94 Napisano 3 grudnia 2009 Napisano 3 grudnia 2009 Z tego co wiem podobnę opcję ma Virtual DJ, tylko, że do tego potrzeba dwóch kart dźwiękowych. Działa to na zasadzie, że na jednym wyjściu masz "pierwszy sygnał", a na drugim "drugi sygnał", tylko, że tutaj chodzi głównie o monitorowanie w trakcie tworzenia/DJ'owania. Nie wiem po co ci takie karkołomne połączenie, ale raczej żaden popularny program nie zaoferuje ci czegoś takiego (nie jestem nawet pewien czy z tym VDJ by to zagrało tak jak chcesz). Odpisz, cytując
Radaros Napisano 4 grudnia 2009 Autor Napisano 4 grudnia 2009 Cóż lubię słuchać muzyki podczas grania i nie chce aby dźwięki z gry i TS "mieszały" się z muzykąpozostaje słuchac z cd Dzieki Odpisz, cytując
Recommended Posts