MagnatSub300A Napisano 3 grudnia 2009 Udostępnij Napisano 3 grudnia 2009 http://stevemeadedesigns.com/home/smdbuilds.php Wejdz i sprawdz jakie ma pomysły ten koleś.... Jego całe forum i projekty sprzetu ktory sam buduje... Ello Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RoRo Napisano 4 grudnia 2009 Udostępnij Napisano 4 grudnia 2009 Jest to odpowiedź na pytanie, jak z dużego samochodu zrobić dwuosobowy Jak zwykle amerykańska przesada - ale jak ktoś lubi to jego sprawa. No ale fotki niebrzydkie ....W każdym razie jak znalazł do wykorzystania jako samochód do szkoły - dyrektor pewnie by dostał zawału, gdyby głośniej odpalić taką elektrownię w gablocie stojącej koło budy PozdrawiamPS. Przeniosłem wątek do właściwego działu Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
muzyczny_gość Napisano 5 grudnia 2009 Udostępnij Napisano 5 grudnia 2009 W zasadzie nie tylko Amerykanie gustują w takich potęgach .. ale prekursorem dbDragu to chyba już są tylko oni Z reguły to są suby do robienia ciśnienia, ale trzeba pamiętać, ze całe auto jest pod to przygotowane - zwykły samochód może tak łatwo nie wytrzymać.. 2-5kw z tyłu. No i tak w zasadzie to robi to co wielu hamerykańców.. ameryki tu nie odkryliśmy Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MagnatSub300A Napisano 5 grudnia 2009 Autor Udostępnij Napisano 5 grudnia 2009 Ha dzięki za przeniesienie postu... Właśnie go szukałem i nie mogłem znaleść...Pomyślcie ile ten gościu musi mieć kasy żeby takie cuda kombinować... Znalazłem jego wzmaka co ma w białym samochodzie to on kosztuje jeden 99 tysięcy w polsce a on ma takie dwa RocFordy czy jakos tam się nazywają... Ja tam bym się cieszył jak w moim przyszłym aucie by był podwójny sub jakieś radyjko wzmak jakis i kilka głośniczków żeby stukały...Dobry sub podwujny z 30cm głośnikami... kosztuje gdzieś 1200zł.. Wzmaka za 600 stówek można już mieć fajnego... a reszta to grosze... I za 2 i pół tysiąca mam sprzecik wyje...bany.. No nie??? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
muzyczny_gość Napisano 5 grudnia 2009 Udostępnij Napisano 5 grudnia 2009 Dobry sub za 1200zł i wzmacniacz za 600zł.....................Zależy co kto i do czego potrzebuje czasem to co określiłeś to minimum czasem maxNa pewno nie istnieje określenie dobry sub...bo nie wiadomo do czego....wzmacnicz za 600zł to raczej na przody...(i to też zalezy jakie przody, i jaki wzmacniacz)na tył jeżeli już masz 2 x 12cali to zależy jakie są te głośniki jaki sub, auto..wtedy można myśleć. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MagnatSub300A Napisano 5 grudnia 2009 Autor Udostępnij Napisano 5 grudnia 2009 To był przykład zacznijmy od tego... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
muzyczny_gość Napisano 5 grudnia 2009 Udostępnij Napisano 5 grudnia 2009 Aha - chyba, że.. Amerykanie lubią dużo łomotu, aleee nie takiego byle jakiego lomotu...Zresztą ich rynek rozwijał się dzięki gospodarce (za czym idą pieniądze) zdecydowanie szybciej niż Europa..Ale to odrębny temat. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MagnatSub300A Napisano 6 grudnia 2009 Autor Udostępnij Napisano 6 grudnia 2009 I lubią wydawać na to kase haha... Co myślicie o subuferze z dwoma takimi głośnikami??? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
muzyczny_gość Napisano 6 grudnia 2009 Udostępnij Napisano 6 grudnia 2009 Pytanie ogólne - więc i dam taką odpowiedz..- myślę, że ogólnie może być... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MagnatSub300A Napisano 6 grudnia 2009 Autor Udostępnij Napisano 6 grudnia 2009 Jak by nie było to takie pudełko z tymi głośnikami siedzi w NISANIE micra hehe... Sam tego nie widziałem ale braciak mowił że napierdziela oporowo... W czymś takim tylko że czerwonym... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
muzyczny_gość Napisano 6 grudnia 2009 Udostępnij Napisano 6 grudnia 2009 Czy wyczerpałeś już temat a propo subwooferów samochodowych ? bo jeżeli tak temat leci do zamknięcia. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MagnatSub300A Napisano 6 grudnia 2009 Autor Udostępnij Napisano 6 grudnia 2009 Cytat Czy wyczerpałeś już temat a propo subwooferów samochodowych ? bo jeżeli tak temat leci do zamknięcia. Nie jeszcze nie.... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
muzyczny_gość Napisano 6 grudnia 2009 Udostępnij Napisano 6 grudnia 2009 Więc albo pytasz o konkrety, albo temat zamknę. Proszę zastanów się teraz nad każdą odpowiedzią - taka forma ogólnych pytań - jest mało konkretna i nic nie daje. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MagnatSub300A Napisano 6 grudnia 2009 Autor Udostępnij Napisano 6 grudnia 2009 Zamknij go jak chcesz... Jak narazie nie mam żadnych pytan jak bede miał to dam znać.. Ok??? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
muzyczny_gość Napisano 6 grudnia 2009 Udostępnij Napisano 6 grudnia 2009 Zamykam temat - kolejnym razem jeżeli bedą pytania w dziale CA - bardzo proszę o konkrety, oraz sprecyzowane zagadnienia. Niestety na forum nie dopuszczamy do dywagacji (na zasadzie co sadzicie o tym? a co o tym? nie podając kompletnie nic więcej i nic od siebie.pozdrawiam Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts