Piecu Napisano 5 grudnia 2009 Udostępnij Napisano 5 grudnia 2009 Witam,Poszukuję zestawu głośników 5.1, ale satelity muszą być powieszone na ścianie (odpadają więc kolumny podłogowe).Moje warunki:- pokój 18 mkw- głośniki będą głównie używane do filmów i telewizji, ale czasem też do muzyki- telewizor Samsung LE40B650 FullHD (już jest). Sygnał z HD mam z Astera- kwotowo tak do 2000 zł, ale jak będzie więcej to też rozważę (najwyżej trochę przesunę w czasie)Rozważałem JBL SCS 178 (stąd wymóg powieszenia na ścianie - mam już kable wypuszczone), ale ma sporo złych opinii. Poza tymi ciężko jest znaleźć coś fajnego do powieszenia na ścianie.Oprócz tego potrzebował będę też amplitunera i odtwarzacza DVD/BluRay.Możecie coś poradzić? Jaki zestaw warto kupić? Co sądzicie o tych JBL? Jaki ampli? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pacio94 Napisano 6 grudnia 2009 Udostępnij Napisano 6 grudnia 2009 Za te 2000zł chcesz kupić same kolumny czy cały zestaw??? Jeśli wszystko to zapomnij o nowym sprzęcie i odtwarzaczu BR (no może trafisz jakieś SONY 350). Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piecu Napisano 6 grudnia 2009 Autor Udostępnij Napisano 6 grudnia 2009 Cytat Za te 2000zł chcesz kupić same kolumny czy cały zestaw??? Same kolumny (5.1). Na odtwarzacz i amplituner chce przeznaczyć dodatkowe pieniądze, Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piecu Napisano 27 grudnia 2009 Autor Udostępnij Napisano 27 grudnia 2009 Żadnej podpowiedzi? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Radi73 Napisano 28 grudnia 2009 Udostępnij Napisano 28 grudnia 2009 Problem w tym, że nie łatwo znaleść taki zestaw!!! Osobiście wydaje mi się, że powinieneś poszukać coś w katalogu marki KODA - tanio i solidnie. Ale trafiłem w internecie na takie zestawy:CANTON Movie 120 MX = 1700 złTANNOY SFX 5.1 = 1700 zł- oba w/w zestawy powinny być osiągalne w sklepach typu MEDIA-....... więc posłuchaj ich sobie.Paradigm Cinema 70Ct = 2100 zł- producent znany na swiecie, ma kilka hitów, powinno być ciekawie - nie wiem jak z dostępnością i możliwością wcześniejszego odsłuchu? Natomiast parę modeli w życiu słyszałem i jest to na pewno producent wart Twojej uwagi!!!!P.S. Proponuje trzymać się markowych specjalistów od kolumn, nie od ,,wszystkiego"!!! Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts