Skocz do zawartości

Recommended Posts

Napisano
Witam wszystkich na tym forum tak jak w temacie napisałam jestem laiczką w tym temacie a zamierzam kupic zestaw kina domowego przesledziłam dość duzo tematów na tym forum i mam mętlik w głowie czasem wydaje mi sie ze juz wiem kiedy potem okazuje sie ze nie bardzo chyba za duzy wybór jest w dzisiejszych czasach icon_smile.gif
Moze ja podam kryteria i warunki jakie sobie załozyłam odnośnie zestawu ma słuzyć do filmów głównie i do podpięcia z komputerem troche muzyki róznej pokój jest w sumie niewielki około 16 m2 przydało by sie gniazdo USB zeby cos puścic z pendrive no i oczywiscie amplituner z DD DTS itp telewizor chce podłączyć przez HDMI tak samo komputer a dzwiek z komputera przez kabelek optyczny

Chciałabym coś co ma dobry bas i czysty sopran oczywiscie jak za cene która zamierzam wydac i tu wiem ze mam troszke mało bo 2500 zł mniej wiecej choc wolałabym wydac troszke mniej bo zdaje sobie sprawe ze kabelki również kosztują a trzeba je wszystkie kupic osobno...

moze cos takiego ?? http://www.allegro.pl/item832560873_pionee...tem_olkusz.html

Bardzo prosze wszystkich szanownych forumowiczów o pomoc

Kasia
Napisano
Zestaw, który podałaś jest dobry, ewentualnie możnaby dać inny amplituner. Konkretniej np. ONKYO 506 + Pioneer DVD 410/420 + KODA AV707 (może być jeszcze TAGA TAV606). Ten Pioneer jest dobry, bo to jeden z tych odtwarzaczy, które "łykają" wszystko, ONKYO będzie miało więcej mocy, co się przydaje w kinie, kolumny to już kwestia upodobań, TAGI prezentują się naprawdę zacnie, jak ktoś nie wie ile kosztowały to może pomyśleć, że naprawdę dużo icon_wink.gif