osa Napisano 11 grudnia 2009 Udostępnij Napisano 11 grudnia 2009 - Witam, po formacie kompa karta muzyczna (zintegrowana) nie chce mi czytać w ogóle dźwięku. Po wcześniejszych formatach się to nie działo i nie było z tym tyle zachodu. Ściągnąłem już kilka kodeków (Cole2k Media, K-Lite Codec Pack) ale nic to nie pomaga, może powinienem te kodeki jakoś jeszcze skonfigurować lub ściągnąć coś innego... Płytę główną posiadam o nazwie Epox 8NPA7I nForce4x. s.754 PCI-E. Nie wiem czy jeszcze jakieś info są potrzebne. Z góry dzięki za wszelkie rady i pomoc. Pozdr Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pacio94 Napisano 11 grudnia 2009 Udostępnij Napisano 11 grudnia 2009 Wejdź na stronę producenta płyty i ściągnij świeży software dla swojej karty, być może ostatni format jednak różnił się czymś od poprzednich i dysk został wyczszczony dokładniej. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts