abrk Napisano 16 grudnia 2009 Udostępnij Napisano 16 grudnia 2009 witam serdecznie. muszę się przyznać że jestem kompletnie zielony jeśli chodzi o zestawy stereo i w związku z tym chciałbym zapytać, z czego się taki zestaw składa. mam na myśli zestawy high end'owe. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
muzyczny_gość Napisano 16 grudnia 2009 Udostępnij Napisano 16 grudnia 2009 Zestawy Hi Endowe..składają się głównie z grubego portfela.. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Belfer54 Napisano 16 grudnia 2009 Udostępnij Napisano 16 grudnia 2009 MuzycznyTrafiłeś w sedno. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Radi73 Napisano 16 grudnia 2009 Udostępnij Napisano 16 grudnia 2009 Witam. HI-END - umowne określenie na sprzęt elektroakustyczny o parametrach znacznie przewyższających normę Hi-Fi.Hi-End zrzesza tzw. sprzęt bezkompromisowy, w którym brak jest ograniczeń finansowych w budowaniu takowego. Co oczywiście oznacza, że to my płacimy za niego grubie pieniążki, stąd żart muzycznego_gościa Oczywiście sprzęt Hi-Endowy nie jest wolny od wad i nie mam tu na myśli wysoką cenę!!!!!!! Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
muzyczny_gość Napisano 16 grudnia 2009 Udostępnij Napisano 16 grudnia 2009 abrk zapraszam do poczytania.. tutaj"Powyżej jakiej ceny zaczyna się hi-end?"kliknij po lewej - Audio(filia)PS. belfer54.. ba no ale poniekąd tak jest nie wliczając w to wątku sprzętowo-muzycznego Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Belfer54 Napisano 16 grudnia 2009 Udostępnij Napisano 16 grudnia 2009 Cóż, ja dodałbym od siebie, że Kolega, który założył wątek powinien zacząć o przeczytania nie tylko tego co znajduje sie pod wskazanym linkiem. Zalecałbym lekturę naszego forum i tematycznie podobnych. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts